Pražský Majáles bude na Výstavišti

18.04.2007 17:23 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Pražský Majáles
© techno.cz
Letošní vyvrcholení historicky přelomových studentských oslav se uskuteční ve dvoudenním programu v areálu pražského výstaviště INCHEBA. Na rozsáhlém prostoru nabídne v rámci hudebního programu to nejlepší z české scény a doplní exkluzivními zahraničními hosty.

Mezi největší tuzemské taháky patří kapely Čechomor, Kryštof, Tata Bojs, No Name nebo Mig 21, zahraniční hvězdy pak reprezentují němečtí Oomph!, britští Transglobal Underground, američtí Dog Eat Dog, švédští Clawfinger nebo italští Persiana Jones. Vzhledem k novému areálu Pražský Majáles nabídne svým návštěvníkům také více prostoru pro další oblíbené žánry - hip hop, ska, punk či drum'n'bass. Příkladem kvality žánrové dramaturgie je například účast legendárního projektu London Elektricity (zde jako DJ Set frontmana), nebo hiphopové scény reprezentované PSH, Kontrafakt, H16 a WWW.

Letos má Praha opravdovou šanci sesadit svou velikostí a významem z trůnu Brněnský Majáles, který po tři roky vévodil žebříčku největších studentských akcí v Česku, přestože Praha statečně doháněla "roční" skluz v obnovené tradici. Akce je zaštítěna primátorem hl. města Prahy Pavlem Bémem, který teď na studenty vzpomíná při slézání světových velehor, a dále rektory UK Václavem Hamplem, ČVUT Václavem Havlíčkem, VŠE Richardem Hindlsem, ČZU Janem Hronem a VŠCHT Vlastimilem Růžičkou.

Aby bylo možné na oslavách uvítat opravdu skoro každého, drží se pořadatelé prakticky diskontní cenové politiky. Jednodenní vstupenky na akci jsou totiž k dostání v předprodejích za 150 Kč a součástí každé vstupenky je navíc kupon na studentský volňásek do multikin Palace Cinemas. Dvoudenní vstupenky jsou k dispozici za ještě výhodnějších 250 Kč na celou akci (opět vč. kuponu). Další informace na: majales.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY