Potvrzeno: Tokio Hotel vystoupí také v Praze

17.01.2007 11:02 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Tokio Hotel N
© Eva Balaštíková / musicserver.cz
Agentura Interkoncerts konečně potvrdila to, co kapela Tokio Hotel na svých internetových stránkách slibuje už přes měsíc, tedy vystoupení těchto senzačních Němců v Praze. Koncert se uskuteční v Sazka Areně čtyři dny před show v ostravské ČEZ Areně, tedy 3. dubna.

Před čtveřicí Tokio Hotel, která si během velice krátké doby získala srdce tisíců fanoušků v Německu a následně i v dalších evropských zemích, Českou republiku nevyjímaje, se nyní otevírá zcela nová kapitola v jejich profesionální kariéře. Pro kapelu, kterou tvoří Bill, Tom, Gustav a Georg byl poslední měsíc ve znamení prací na novém albu "Zimmer 483", které spatří světlo světa 23. února. Turné k nové desce odstartuje 16. března 2007 ve spolupráci s časopisem Bravo a televizním kanálem VIVA TV a zavítá do největších evropských metropolí.

Vstupenky budou v prodeji od 23. ledna ve sběrnách společnosti SAZKA. Rezervace: www.sazkaticket.cz. Hromadné objednávky a informace: tel. 266 12 11 22 (po-pá 8-16.30 h) nebo v prodejním místě Ticketpro, Prague Tourist Center, Rytířská 12, Praha 1.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY