Meat Loaf vydává reedici pekelné dvojky

28.11.2006 14:07 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Meat Loaf N
© facebook interpreta
Asi největší úspěch Meat Loafa je spojen s jeho hitem "I'd Do Anything For Love (But I Won't Do That)" z roku 1993, díky kterému se prodaly miliony kusů druhého dílu jeho opusu "Bat Out Of Hell", jehož původ sahá až do roku 1977, kdy Meat Loaf vydal první díl.

Právě "Bat Out Of Hell II" se v těchto dnech dočkává svého opětovného vydání, tentokrát v napěchované reedici, která kromě 11 původních skladeb přináší na přiloženém bonusovém disku i osm živých nahrávek, které byly zaznamenány speciálně pro účely tohoto nosiče a placeného downloadu. Komplet doplňuje i DVD, které obsahuje videoklipy singlů "I'd Do Anything For Love (But I Won't Do That)", "Rock And Roll Dreams Come Through" a "Objects In The Rear View Mirror May Appear Closer Than They Are" a dále EPK s názvem "Back Into Hell: Meat Loaf & Jim Steinman Interview".

Dodejme, že koncem řijna Meat Loaf vydal v pořadí třetí díl ze série "Bat Out Of Hell". I přes velké spory obou pánů většina nových písní pochází opět z pera dvorního skladatele Jima Steinmana.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY