Sandra nachystala dvě desky naráz

18.08.2006 14:16 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Sandra N
© sandraweb.net
"Secrets Of Love" je duet, kterým DJ Bobo opět uvedl do chodu popovou hvězdu let osmdesátých let - zpěvačku Sandru. V době, kdy finišovaly přípravy této spolupráce, už začaly prosakovat prvotní informace, že letos vyjde její nové studiové album. Tyto zvěsti začínají mít zcela reálné obrysy a nakonec se koná i jedno velké překvapení. Po vzoru Kim Wilde se dočkáme nejenom nových písní, ale i znovu natočených verzí osvědčených hitů. Na 29. září je již ohlášeno album "Reflections" (u nás o nějaký ten den později) a následovat by mělo "The Art Of Love", které nemá zatím přesné datum vydání.

"Reflections" není chápáno jako další výběrovka nebo remixová kolekce. Jedná se o zcela nově natočené verze již po léta známých hitů, celkem by jich mělo být dvanáct. Traclist by měl být následující: Maria Magdalena, Hiroshima, One More Night, Around My Heart, In The Heat Of The Night, Everlasting Love, Heaven Can't Wait, Stop For A Minute, Hi ! Hi ! Hi !, Little Girl, Innocent Love a We'll Be Together. Snad jen doplním, že podobný nápad vyšel již na albu "My Favourites" v roce 1999.

Mnohem zajímavěji se ale jeví "The Art Of Love", který kompletně zastřešil, a to i po producentské stránce, Jens Gad, blízký to spolupracovník Michaela Cretu, ten zcela osamocen natočil šestou Enigmu "A Posteriori" (vyjde 25. září). Pro několik skladeb si Sandra sama naspala texty a v titulu "What Is It About Me" hostuje Kim Sanders. Mezi sešlostí novinek jsou dva covery "Put Your Arms Around Me" (Sinéad O'Connor), "All You Zombies" (The Hooters) a duet s DJem Bobem "Love Is The Price". Na "The Art Of Love" by se měly objevit tyto skladby: What D'ya Think Of Me, The Way I Am, The Art Of Love, What Is It About Me, Dear God... If You Exist, Silence Beside Me, Once Upon A Time, Put Your Arms Around Me, What's Left To Say, Casino Royale, Love Is The Price (with DJ Bobo), Shadow Of Power a All You Zombies.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY