George Michael si opětovně 'užíval' na veřejnosti

25.07.2006 16:18 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

George Michael N
© James Dimmock
George Michael se svou chybou z pánských toalet nepoučil a byl opětovně přistižen při sexuálních hrátkách na veřejnosti. Místem jeho nočního dovádění byl londýnský park Hempstead Heath.

Dle německých internetových portálů, které o tomto Georgovo nočním zážitku informují, byl britský zpěvák přichycen novináři z News Of The World při orální sexu se starším mužem, který byl později identifikován jako osmapadasátiletý nezaměstnaný řidič Norman Kirtland. George Michael byl objektivy reportérů očividně překvapen, což ho rozzuřilo. Během toho, co před novináři skrýval tvář, na ně i údajně řval: "To nemůže být pravda! Jděte někam! Když to otisknete, tak vás budu žalovat! Jste gayové? Nejste! Tohle je moje kultura a vy táhněte! Vždyť nikomu neubližuju, tak si můžu dělat, co chci!"

To však není tak úplně pravda, neb vášnivé líbání a orální sex není v Londýně na veřejnosti legální, což znamená, že se zpěvák opětovně dopustil trestního činu. Další problém bude mít George s náhodným milencem, ten totiž údajně celou záležitost okamžitě novinářům za peníze popsal, tudíž lze očekávat, že celá věc bude mít ještě velkou mediální dohru.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY