Roni Size a Reprazent připravují nové album

03.07.2000 23:17 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Roni Size
© SONICNET
Jeden z nejznámějších a nejúspěšnějších drum 'n' bassových producentů, Roni Size, je právě v dokončovací dázi nové desky jeho kapely Reprazent. A by na to kromě něj a čtyřky Krust, Suv, Die a Onallee nebyli sami, pozvali si do studia i několik různorodých hostů.

I když různorodých, jak se to vezme. Všichni jsou v podstatě rappeři, i když styl jejich hudby není příliš podobný. Na novém, dosud nepojmenovaném albu, které by mělo vyjít někdy na podzim, se tak vedle sebe objeví Zach de la Rocha z Rage Against The Machine, Method Man či Rahzel z Roots. Následovník "New Forms" z roku 1997 má obsahovat i více živých nástrojů a kapela na jeho podporu bude koncertovat. Prvním singlem z desky bude skladba "Who Told You", na kterém hostuje Dynamite MC a kapela k němu v nejbližších týdnech pořídí videoklip pod režisérským dohledem Hype Williamse.

Roni Size samozřejmě nepracuje jen s Reprazent, ale věnuje se i remixérské činnosti. Jeho poslední prací je prozatím remix písničky "Get the Fuck Up" rappera jménem Pharoahe Monch's, který mi ovšem neříká vůbec nic...


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY