50 Cent přidá k filmu i soundtrack

20.10.2005 12:34 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

50 Cent N
© nme.com
50 Cent má hotový svůj autobiografický film "Get Rich Or Die Tryin'", který půjde do kin už 9. listopadu. O den dříve se začne prodávat soundtrack k filmu, který je samozřejmě plný hiphopových hitů. Aby to nebylo dost, ve stejný den se také začne prodávat videohra "50 Cent Bulletproof".

"Hudba vznikala během natáčení filmu", řekl 50 Cent portálu Billboard.com. "Měl jsem své studio v přívěsu a nahrával jsem každý den mezi natáčením." Dvě skladby 50 Centa, která jsou zatím ze soundtracku ke slyšení, jsou "Hustla's Ambition" a "Window Shopper". Oba už bodují na nižších příčkách amerického žebříčku. Na albu ale nebudou jen skladby od hlavní hvězdy filmu, objeví se na něm také jeho kolegové Mase, Nate Dogg, Mobb Deep nebo M.O.P.

Film inspirován rapperovým životem režíroval anglický tvůrce Jim Sheridan a scénář napsal Terence Winter. Po rapperově boku se objeví herec Mykelti Williamson (proslavil se rolí Bubby ve "Forestu Gumpovi"), Joy Bryant nebo Viola Davis. Na trailer se můžete podívat zde, oficiální stránka filmu je zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY