Eurythmics opět zrekapitulují své největší hity

14.09.2005 09:27 - Pavel Novák | foto: facebook interpreta

Eurythmics N
© www.bbc.co.uk
Slavné hudební duo Eurythmics dává o sobě po delší odmlce, vyplněné především sólovými projekty interpretů, opět vědět. Kolegové Annie Lennox a Dave Stewart se vrátili do studia, kde natočili dvě nové skladby ("I've Got A Life" a "Was It Just Another Love Affair?"), které budou součástí jejich výběrovky "Ultimate Eurythmics". Kromě zmiňovaných novinek bude obsahovat samozřejmě jejich největší hity jako "Sweet Dreams", duet s Arethou Franklin "Sisters Are Doin' It For Themselves" či baladu "The Miracle Of Love".

Lennox a Stewart tvrdí, že psaní a nahrávání nových skladeb bylo velmi spontánní a vrátilo je do starých časů. Kompletní výroba nových písniček jim zabrala pouhý týden. Eurythmics však už na svém kontě jedno album největších hitů mají, a sice čtrnáctitrackové "Greatest Hits" z roku 1991. "Ultimate Eurythmics" je však kompletním ohlédnutím za jejich kariérou, a tak bude obsahovat i jedenáct hitů ze zmiňovaného GH alba.

Album "Ultimate Eurythmics" by mělo vyjít 8. listopadu a bude obsahovat skladby: I've Got A Life, Love Is A Stranger, Sweet Dreams (Are Made Of This), Who's That Girl?, Right By Your Side, Here Comes The Rain Again, Would I Lie To You?, There Must Be An Angel (Playing With My Heart), Sisters Are Doin' It For Themselves, It's Alright (Baby's Coming Back), When Tomorrow Comes, Thorn In My Side, The Miracle Of Love, Missionary Man, You Have Placed A Chill In My Heart, I Need A Man, I Saved The Wordl Today, 17 Again, Was It Just Another Love Affair?


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY