Pražští rockeři Bosworth se přeměnili v Dirty Airlines

22.08.2005 15:51 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Bosworth N
© Ivan "Zwyřek" Malý
Pravidelní čtenáři musicserveru vyznávající tvrdou rockovou muziku patrně nepřehlédli několik článků věnujících pozornost pražské undergroundové sestavě Bosworth (základní info je zde, recenzi alba "Desperate Getaway" najdete tady a rozhovor s kapelou zase zde). Pro všechny její příznivce máme zásadní zprávu. Kytarista a zpěvák kapely Guy Gatbois musicserveru oznámil, že jádro skupiny Bosworth nyní funguje pod jiným názvem.

Důvodem změny působiště byl odchod baskytaristy Mauriceho Guttoneaua, na což zbylí členové reagovali ukončením historie Bosworth a následným založením sestavy nové. Ta si nyní říká Dirty Airlines. I když jde v podstatě o tu samou skupinu, vystupující pouze pod jiným názvem, kapela samotná vzhledem k nové značce začíná od nuly a bude jistě zajímavé sledovat, jak si s touto situací poradí. Prozatím zvládla natočit dvoupísňový promo-singl, který by měl být v budoucnu podroben kritice jednoho z redaktorů musicserveru.

Kapelu Dirty Airlines v rámci internetové sítě hledejte na tomto místě. Zde zatím lze stáhnout čerstvý videoklip a dvě novinkové písně.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY