50 Cent vydá knihu o svém životě

08.08.2005 09:17 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

50 Cent N
© nme.com
CD, DVD, film a teď kniha. 50 Cent chce ovládnout všechna dostupná média. "From Pieces to Weight: Once Upon A Time In Southside, Queens" se jmenuje kniha mapující jeho život, která za oceánem vychází příští týden.

50 Cent v ní vylíčil svůj život od dětství v ghettu až po současnou slávu. Prý se nevyhýbá ani incidentu z roku 2000, kdy byl postřelen devíti kulkami. "Bylo by to mrhání božím požehnáním, kdybych nepoužil pozornost, kterou právě mám a nepopsal své životní zkušenosti, které můžou za to, že říkám věci, které říkám, a dělám hudbu, kterou dělám," řekl k motivům spisovatelského řemesla 50 Cent.

Jak jsme už několikrát informovali, podle životních osudů úspěšného rappera se točí film "Get Rich Or Die Tryin'". Režijní taktovku má Jim Sheridan a o hudební doprovod se postará slavný hudebník Quincy Jones. Producent, který stojí za megaúspěšnými alby Michaela Jacksona "Off The Wall" a "Thriller", se filmové hudbě věnuje dlouhá léta a získal už šest nominací na cenu Oskar. Film bude mít za oceánem premiéru v prosinci, do Evropy by měl přijít v lednu příštího roku.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY