Do Česka míří hvězdy popmusic s Anastacií v čele

08.11.2004 15:56 - Luboš Kreč | foto: facebook interpreta

Anastacia
© facebook interpreta
Když hráli v létě a na jaře v Praze Metallica se Slipknot, předtím Paul McCartney či Peter Gabriel a později Santana nebo Lenny Kravitz, kdekdo si říkal, že Česká republika má vybráno na pár let dopředu. Ale není tomu tak, poněvadž před tuzemskými fanoušky je hned několik lahůdkových koncertů.

Nejbližším je britský Sting, který zahřeje ve středu 10. listopadu pražskou T-Mobile Arénu. Hned vzápětí, o den později, zavítají do Roxy levičáci Chumbawamba, 24. listopadu tam na ně naváže belgický Hooverphonic. Pak to budou 3. prosince němečtí metalisté Rammstein a 8. prosince americká jazzmanka Diana Krall, oboje v T-Mobile Aréně v Praze.

Příští rok začnou velké akce 23. ledna v Sazka aréně, kam přijede Michael Stipe a spol. alias R.E.M. V únoru, konkrétně 21., se v Praze konečně představí Anastacia, zkraje května se připomene také někdejší leader Dire Straits Mark Knopfler (5. května v T-Mobile Aréně).

A to lze očekávat, že v příštím roce se počet koncertů velkých hvězd zvýší, neboť tuzemská pořadatelská jednička těchto akcí, Interkoncerts, se podle listu Nedělní svět stala součástí mezinárodního gigantu Clear Channel Communications, který má ve světě na starosti mimo jiné vystoupení Madonny či Janet Jackson.

Autor je redaktorem iDNES.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY