Rappera Beanieho Sigela čeká vězení

12.10.2004 14:35 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

Beanie Sigel
© facebook interpreta
Rapper Beanie Sigel stráví následujících dvanáct měsíců ve vězení. Takový je verdikt soudu, který ho uznal vinným z nedovoleného držení zbraně. Nepomohla ani přímluva jeho kolegy Jay-Zho.

Třicetiletý Sigel byl se zákony na štíru už několikrát, klíčový "přestupek" se ale udál už před dvěma lety, kdy neúspěšně prchal před policií, přičemž při honičce vyhodil z okna svého auta nabitou zbraň. Následně v jeho autě našli drogy a bylo jasné, že tentokrát už s podmínkou neproklouzne. Sigel mohl dostat i podstatně více než tři roky natvrdo, ale soudce nakonec přihlédnul k jeho práci pro charitu i faktu, že se léčí z drogové závislosti. Třicetiletý rapper před soudem prohlašoval, že se polepšil a že je "jiný člověk, než si lidé myslí", což mu přišli dosvědčit jeho kolegové z rapového podsvětí.

V soudní síni zazněly i ukázky z jeho nové desky, které prý měly dokázat, že rapperovo polepšení není zatím zase tak horké. Na desce totiž slibuje svým nepřátelům, že jejich děti polije kyselinou a manželky znásilní. Beanie Sigel vydal dvě alba "The Truth" a "The Reason" a rapoval na Jay Zho deskách.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY