Nový Hype s DVD 'Než se setmí' právě vychází

05.10.2004 07:21 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Hype 10/04
© facebook interpreta
ČESKÝ HYPE
Češi - víc než národ.

Jako příloha opět film na DVD. "Než se setmí", film režiséra Juliana Schnabela o vášni a svobodě, situovaný do prostředí totalitní Kuby, čtyřnásobně oceněný na filmovém festivalu v Benátkách a nominovaný na Oscara. Strhující příběh kubánského novináře a básníka Reinalda Arenase, který se stal vězněm Castrova režimu. Arenas nebyl rebel, ale čistá duše žijící doslova pro krásu a potěšení. Ve vojenském státě pro něj není místo. Ve filmu září Javier Bardem, se svým stále melancholickým a dvojsmyslným úsměvem Mony Lisy, a Johny Depp, který podává triumfální výkon jednou coby oslnivý transvestita a podruhé v roli vojenského důstojníka.

Co najdete dále uvnitř magazínu Hype:

Co jsme to za lidi?
Co o nás říkají statistiky a jak vypadají čísla ve fotografiích Adama Holého.

Český vesmírný program
My bychom vzhůru k nebesům. Jan Neruda věděl svoje.

Náš muž v Pixaru

Rozhovor s Janem Pinkavou, držitelem Oscara za krátký animovaný film "Geriho hra", nejen o připravovaném celovečerním debutu.

ČT dekor

"AZ Kvíz" retro, šílená animace znělky "Neváhej a toč", virtuální studio "Objektivu", Alexander Hemala. Dalo by hodně práce vymyslet výtvarný koncept České televize.

Edith Templeton
Zřejmě nejslavnější česká spisovatelka žijící v zahraničí, která se proslavila odvážným SM románem "Gordon", který vyšel nedávno v reedici.

8'06"
Co zažijete za 8 minut a 6 vteřin bez vzduchu pod vodou? Rozhovor s nejlepším světovým freediverem Martinem Štěpánkem.

Dítě ulice
Rozhovor s Davidem Černým o Češích, New Yorku, falických symbolech a pochopitelně o umění.

A dále...
Včera neděle byla / Absolut Open / Bollywood v Praze / Sportovní kačeny / Tropický ostrov nedaleko Berlína / Gormenghast / Here
...a ještě víc v nové čísle magazínu HYPE.

Více na www.ihype.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY