Podívejte se na nový skandální videoklip The Streets Blinded By The Lights

22.09.2004 14:00 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

The Streets - A Grand Don't Come For Free
© facebook interpreta
Britský projekt The Streets chce navázat na úspěch předchozího singlu "Dry Your Eyes", který zabodoval na čele britského žebříčku, a vypouští do světa novinku "Blinded By The Lights". Je to třetí skladba z aktuálního koncepčního alba "A Grand Don't Come For Free", která vychází na singlu.

Videoklip doprovází malý skandál. Skinner se totiž rozhodl skladbu ztvárnit velmi nekompromisně. Píseň "Blinded By The Lights" je o tom, jak hlavní hrdina alba čeká na svoji holku v klubu a aby zahnal paranoidní myšlenky, nezřízeně pije a fetuje. Ve videoklipové verzi se děj přesouvá na svatební hostinu, kde se nadopovaný Mike porve se svojí holkou i svatebními hosty. Klip připomíná podobně skandální podívanou "Smack My Bitch Up" od Prodigy a podobně jako tento klip si i "Blinded By The Lights" vysloužil zákaz na britských veřejnoprávních televizích. I MTV ho bude hrát až po jedenácté hodině. "Chtěl jsem zobrazit braní drog v co možná nejsyrovější podobě," okomentoval zákaz Mike Skinner.

Skandální videoklip si můžete prohlédnout ve formátu Windows Media pro pomalé nebo rychlé připojení, stejně tak ve formátu RealVideo pro pomalé i rychlé připojení.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY