Nový singl Depeche Mode zremixoval člen Linkin Park

22.09.2004 13:14 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Depeche Mode
© facebook interpreta
Někdy se na světové hudební scéně vyskytne taková kolaborace, již by čekal opravdu jen málokdo. Zářným příkladem toho, kdo všechno dnes ještě může spojit síly, je remix depešáckého hitu "Enjoy The Silence" z dílny rappera kapely Linkin Park Mikea Shinody. Skladba, která má vyjít 18. října jako singl, je navíc předzvěstí celé kompilace "Remixes 81 - 04".

Osobností, jež si zde vzaly Goreovu partu na paškál, se sešlo opravdu mnoho, pročež novinka vyjde hned na dvou discích. Mezi remixéry jsou například skupiny Air ("Home"), Portishead ("In Your Room"), Underworld ("Barrel Of A Gun"), Goldfrapp (jejich verze písně "Halo" vyjde na B-straně zmiňovaného singlu) či William Orbit ("Walking In My Shoes"), přičemž dílka posledních dvou jmenovaných budou k dispozici pouze v limitované edici na bonusovém, třetím disku. Na některých skladbách kompilace se podíleli také samotní Depeche Mode.

Dvojdeska "Remixes 81 - 04" by měla vyjít 25. října. Ptáte-li se, jaké písně byly remixům podrobeny, zde je jejich seznam: CD1 - Never Let Me Down Again, Policy Of Truth, Shout, Home, Strangelove, Rush, I Feel You, Barrel Of A Gun, Route 66, Freelove, I Feel Loved, Just Can't Get Enough / CD2 - Personal Jesus, World In My Eyes, Get The Balance Right, Breathing In Fumes, Painkiller, Useless, In Your Room, Dream On, It's No Good, Master And Servant, Enjoy the Silence / bonusový disk - A Question Of Lust, Walking In My Shoes, Are People People?, World In My Eyes, I Feel Loved, It's No Good, Photographic, Rex The Dog, Little 15, Ulrich Schnauss, Nothing, Clean, Halo, Enjoy The Silence.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY