Vyhrajte 5 x CD ANETY LANGEROVÉ Spousta andělů / 3 x CD ŠKWOR Vyvolenej / 2 x 2 vstupenky na RUSH / 3 x 2 vstupenky na BŮHVÍ / 3 x vstup na YVONNE SANCHEZ a DANA BÁRTU / 3 x vstup na TOLERANCE 2004: AHMED MÁ HLAD / 3 x vstup na KHOIBU a VENEER

12.09.2004 20:00 - Luboš Kreč | foto: facebook interpreta

Další týden plný soutěží je tu, přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete do své emailové schránky dostávat informace o tom, o co se bude na musicserveru soutěžit, zaregistrujte se zde. Na tomtéž místě se můžete z databáze i odhlásit.

Aneta Langerová - Spousta andělů
© facebook interpreta
Ani na musicserver.cz se nedá Anetě Langerové vyhnout. Hned první soutěž, kterou připravil spolu s BMG, je o pět jejích debutových desek. Česká superstar se na "Spoustě andělů" posluchačům představila nejen jako výtečná zpěvačka, ale také jako citlivá rockerka s dobrým muzikantským zázemím. Zapomeňte na rádiový taneční hit "Letím ke hvězdám" a přivítejte českou Alanis Morissette, k níž sama Aneta ráda vzhlíží. Album "Spousta andělů" může vyhrát pět z vás, takže neváhejte a směle do toho.

Do kvízu o 5 x CD Aneta Langerová "Spousta andělů" vstoupíte tady.
Škwor - Vyvolenej
© facebook interpreta
Tahle partička se s tím nemazlí. Poté, co jim vyšlo v roce 2002 debutové album u Warner Music "Vyhlašuju boj", rozrazili dveře hudebního mainstreamu opět letos vydařenou deskou "Vyvolenej". A právě o ni můžete hrát. Škwor se řadí mezi představitele českého nu-metalu, jeho muzika je prodchnuta tvrdými kytarami, elektronickými aranžemi, silnými melodiemi a pořádnou dávkou agresivity. Posluchačům se to všechno dohromady evidentně líbí, protože "Vyvolenej" jde - lidově řečeno - na dračku. CD je připraveno pro tři výherce.

Do kvízu o 3 x CD Škwor "Vyvolenej" vstoupíte tady.
Rush - Feedback
Kanadské trio Rush právě vydalo desku "Feedback", na které vzdává hold svým oblíbencům. Jak to kapele půjde na koncertě, se čeští fanoušci budou moct přesvědčit už 25. září v pražské T-Mobile Aréně. Na musicserver.cz lze vyhrát dvakrát dvě vstupenky na tento nepochybně zajímavý koncert.

Do kvízu o 2 x 2 vstupenky na Rush vstoupíte tady.
Bůhví - Akt
Skupina Ondřeje Brzobohatého, moderátora pořadu "Česko hledá SuperStar", Bůhví vydala debutovou desku "Akt", se kterou vyjede na koncerty. V Praze se představí 22. září v Lucerna Music Baru. V soutěži jsou připraveny dohromady tři dvojice vstupenek na tuto show.

Do kvízu o 3 x 2 vstupenky Bůhví vstoupíte tady.
Dan Bárta - Entropicture
V Paláci Akropolis vystoupí 22. září špičkoví představitelé tuzemské jazzové a vůbec "náročné" muziky. Představí se Yvonne Sanchez spolu s Danem Bártou a dalšími. Asi není třeba dodávat, že půjde o výtečnou show, neboť jeden jako druhý jsou známí procítěností a energií, kterou do koncertů vkládají. Lístek mohou získat tři čtenáři.

Do kvízu o 3 x vstup na Yvonne Sanchez a Dana Bártu vstoupíte tady.
Ahmed má hlad
Současná společnost je zaplavena násilím, agresivitou, rasismem. Taková konstatování jsou slyšet ledaskde, proto se Palác Akropolis rozhodl sérií koncertů Tolerance 2004 s těmito nešvary bojovat. V rámci jednoho z nich se na Žižkově ukáží 23. září Ahmed má hlad. Lístky jsou připraveny pro tři soutěžící.

Do kvízu o 3 x vstup na Tolerance 2004: Ahmed má hlad vstoupíte tady.
Khoiba HP
© facebook interpreta
EuroConnections, těch není nikdy dost. V Paláci Akropolis se v jejich pokračování z 24. září rozhodli pozvat trip-hopově popové Veneer ze Slovenska a domácí vycházející hvězdy Khoiba. Na jejich společný koncert lze vyhrát tři vstupenky.

Do kvízu o 3 x vstup na Khoibu a Veneer vstoupíte tady.
Výherci z minulého týdne:
CD Beatstorm vyhráli Jiří Stoklásek z Beňova, Marcel Kolář z Prahy, Marek Justa z Roudnice nad Labem, Věra Lyčková z Brna a Tereza Kalinová z Českých Budějovic. Výhercům gratulujeme, ceny jim přijdou poštou. Výherci volných vstupů na koncerty budou vyrozuměni emailem.

Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Poté, co absolvujete celý kvíz, vás vyzveme k zadání jména, emailu... a poté můžete jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně odpoví na nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, budeme mezi nimi výherce losovat.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY