Koncert v Roxy zdarma: Zahrají Miou-Miou

02.09.2004 18:54 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Roxy
© facebook interpreta
V pondělí 6. září vystoupí v pražskému klubu Roxy skupina Miou-Miou. Stane se v rámci série Free Mondays, která přináší tradiční koncerty zdarma. Po Miou-Miou zahraje opět několik DJů.

Úvodní kapela ze zářijové série Free Mondays, pardubičtí Miou-Miou, vznikli na jaře roku 2003. Alternativně popový projekt pojmenovaný podle femme fatale francouzského filmu 70. let se ve své hudbě hlásí především k odkazu S. Gainsbourga či Stereolab. Cítí ale spřízněnost i s kapelami sdruženými např. kolem labelů Shelflife, Morr Music nebo současnou francouzskou vlnou reprezentovanou jmény jako Keren Ann, Autour de Lucie a Katerine. Miou-Miou vydali na vlastní značce Purrr Records v červnu své debutové minialbum s názvem "6 chants pour les chats". Na CD-extra najdete kromě šesti skladeb i remix písničky "Dans mon lit" od projektu The Violine, videoklip "Rendre temps", fotografie, Mp3 verzi alba a všechny texty ve francouzštině i českém překladu.

Kapelu samozřejmě podpoří trio DJů - houseový Bo.Dan, breakoví Turtle Squad a progresivní talent Wega. V chilloutu potom zahraje Yannick s Craigem Hampsonem z white&round. Start bude tradičně ve 20 hodin a vstup zdarma.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY