Bohémští věrozvěsti Dandy Warhols míří do Roxy

05.08.2004 10:21 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

The Dandy Warhols
© facebook interpreta
V neděli 15. srpna vystoupí v Praze v klubu Roxy američtí pop-rockeři Dandy Warhols. Čtveřici na koncertu podpoří domácí Sunshine, kteří ovšem své renomé pěstují převážně za oceánem.

Pražský klub Roxy se stane jednou z mála koncertních zastávek portlandské kapely v letošním roce, neboť frontman Courtney Taylor-Taylor a spol. právě pracují na nové desce. Celosvětový boom kolem kapely nastal s deskou "Thirteen Tales From Urban Bohemia" (2000), přesněji s megahitem "Bohemian Like You". Aktuálním počinem Dandy Warhols je album "Welcome To The Monkey House", na němž spolupracovali s Nickem Rhodesem (Duran Duran), Nile Rodgersem a Evanem Dando. Nepochybně posledním velkým úspěchem pak bylo pozvání Davida Bowieho, jejich velkého obdivovatele, aby mu předskakovali na jeho Reality Tour.

Pražský koncert Dandy Warhols budou v neděli 15. srpna zahajovat další rebelové: Sunshine. Táborská parta dělá za velkou louží díru do světa, majíc v kapse podepsanou smlouvou s Custard Records a celosvětové vydání nového alba na spadnutí. Vystoupení v Roxy před Dandy Warhols bude jejich jedinou klubovou záležitostí do konce roku.

Více informací na jdete na www.roxy.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY