Kylie Minogue a Scissor Sisters spolu ve studiu

20.07.2004 09:06 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

Scissor Sisters
© facebook interpreta
Australská popová diva Kylie Minogue a newyorští milovníci retra Scissor Sisters jsou spolu ve studiu a natáčejí zatím nespecifikovanou nahrávku.

Londýnské Radio 1 informovalo, že Kylie si pozvala Scissor Sisters a všichni si prý užívají "vzájemného obdivu". Žádné další informace zatím nejsou dostupné. Zatím jediná spojitost mezi oběma tábory byla designérka extravagantních šatů členů Scissor Sisters, která je zároveň režisérkou slavného videa Kylie "Can't Get You Out Of My Head".

Informace o zajímavé kolaboraci se objevují jen pár dnů po spekulacích, podle kterých se Kylie chystá založit rodinu a na přání svého přítele opustit hudební byznys. Pokud jsou informace správné, Kylie vydá ještě jedno album nového materiálu, výběr největších hitů a pak definitivně skončí. To rozhodně nehrozí pro Scissor Sisters, kteří si užívají veleúspěšný rok. Vystoupení na velkých britských festivalech jim zajistily číslo jedna v britském žebříčku, a tak si mohou dovolit zakončit léto koncertem ve slavné hudební síni Royal Albert Hall.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY