Kelly Rowland prozradila novinky z táboru Destiny's Child

13.07.2004 16:13 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

Destiny ´s Child - Survivor
© facebook interpreta
Na novou desku Destiny's Child se čeká velmi netrpělivě. Beyonce Knowles, Kelly Rowland i Michelle Williams jsou už ve studiu a připravují následovníka úspěšného alba "Survivor" z roku 2001.

"Chceme, aby deska byla co nejvíce osobní," prozradila Kelly a zároveň potvrdila, že Destiny's Child v současnosti natáčejí s producentem Rockwilderem, který má na svědomí část materiálu z obou alb skupiny. Rády by prý ve studiu uvítaly také další hitmakery Kanye Westa a Rich Harrisona. Natáčení alba trochu komplikují soukromé filmové aktivity Beyonce a Kelly. Zatímco prvně jmenovaná pracuje na americkém remaku "Růžového pantera" s komikem Stevem Martinem v hlavní roli, druhá právě dokončila natáčení romantické komedie "Seat Filler".

Během tříleté přestávky musely Beyonce a spol. mnohokrát popírat, že se Destiny's Child rozpadly. Ani jedna nezahálela, Beyonce zahájila filmovou kariéru, natočila úspěšné album "Dangerously In Love", Rowland vydala desku "Simply Deep" a Michell Williams připravila dvě gospelová alba "Heart To Yours" a "Do You Know".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY