Jim Beam Music 2004 zná semifinalisty

25.06.2004 10:22 - Luboš Kreč | foto: facebook interpreta

Jim Beam Music
© facebook interpreta
Vyhledávací soutěž Jim Beam Music pokročila do vyřazovacích bojů. Porota ve složení Jan P. Muchow, Radim Hladík a Petr Korál vybrala z 398 přihlášených kapel osm nejlepších, které se o dvě finálová místa poperou na letních festivalech Rock For People a Benátská noc. Loňským vítězem Jim Beam Music se stala kapela Bludy, která stejně jako v minulosti např. Khoiba dostala za první místo 100 tisíc korun.

Na Rock For People, který proběhne v Českém Brodě od 3. do 5. července, budou o finále bojovat Different D.I.S.C.O. z Plzně, kteří ve své muzice snoubí jungle a drum'n'bass s kytarami, dále opavští crossoveroví HC3 ze "stáje" Crystal Production, třetí budou nu-metaloví the.switch a konečně jako poslední semifinalisté se představí jablunkovští zastánci heavymetalu Witch Hammer.

Na Benátské noci se 31. července v Malé Skále o přízeň poroty budou postupně ucházet litoměřičtí hard'n'heavy experimentátoři Existence, funkrockoví Jumboshitrio z Tábora, elektro-core předvede Projekt Parabelum, v jehož řadách dlí část Kurtizán z 25. Avenue, a našlapaní finalisté letošní Coca-Cola PopStar Lus3.

Autor je redaktorem iDNES.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY