Brzobohatý ze SuperStar spolupracuje s DJem Neem

24.06.2004 08:47 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

DJ Neo
© facebook interpreta
Není tomu tak dávno, co jsme upozorňovali na kapelu Bůhví, v níž na postu zpěváka a klávesisty působí moderátor pořadu "Česko hledá SuperStar" Ondřej Brzobohatý. Pokud pro vás toto zjištění znamenalo něco jako menší šok, vězte, že tím jeho muzikantské aktivity (a vaše překvapení) nekončí. Najdeme ho totiž také pod hlavičkou nového projektu NEO.

Pokud se řekne Neo, vybavit se vám může buď hlavní hrdina trilogie "Matrix", či známá pražská osobnost taneční muziky. Druhý zmiňovaný, šestadvacetiletý DJ a producent, který má mimo jiné na svědomí remixy pro Monkey Business, J.A.R. či Ivana Krále, se před nějakými pěti lety dal dohromady se zpěvačkou jménem Sonya a později pak přizval také kytaristu Ondru Fišera a baskytaristu i bubeníka Honzu Jakubce. Tito dva doprovodní muzikanti jako mužský hlas doporučili Brzobohatého a projekt NEO, zaměřený na styl R&B, byl kompletní. Letní pilotní singl, který vyrazil do rádií a dočká se i klipové verze, nese název "Weekend Deejay". Co se týče zpěvu, postřehnout na něm můžeme pouze Sonyu. Ondřej se objeví až na singlu dalším a naplno se prý v projektu bude angažovat, jen co vyšumí šílenství okolo "SuperStar".

V přípravě je samozřejmě celé debutové album. Podle prozatímních informací ponese prostý název "NEO" a světlo světa spatří ještě v září tohoto roku.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY