Seed v sobotu v Roxy

02.06.2004 21:17 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Seed
© facebook interpreta
Seeed - jedna z nejlepších dancehall / roots reggae kapel současnosti poprvé v Praze! Ano je to tak, autoři několika bezkonkurenčních hitovek vystoupí v sobotu 5. června v pražském klubu Roxy.

Jedenáctičlenná (!) partička profesionálních muzikantů, které dohromady svedla myšlenka na unikátní, ale víceméně lokální kapelu, má na kontě dvě alba, pěkných pár singlů, videoklipů, nespočet vystoupení po celé Evropě a také několik prestižních německých cen Echo; aktuálně za nejlepší kapelu v kategorii "domácí hiphop". Pokud vás minula jejich poslední deska "Music Monks", určitě alespoň znáte hit "Shake Baby Shake" nebo "What You Deserve Is What You Get", takže nejen modří již vědí a nezbývá než se těšit na červnové vystoupení.

Klub je otevřen od 19:00 a předprodej zajištěn na obvyklých místech. Po skončení koncertu Seeed bude od 23:00 následovat Big Chill Afterparty v rámci pravidelné Roxy noci Future Soundz s Dzihan & Kamien DJs, Liquidem A, Bluem, Lucasem a s respektovanými anglickými VJs Amukidinim a Ombudsmanem.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY