Blues v lese - festival pro všechny

31.05.2004 11:58 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Blues v lese V
© facebook interpreta
Již za několik dní začíná slavnostní 5. ročník festivalu Blues v lese (4. - 6. června 2004 - Řevnice). V Řevnicích se poprvé objeví držitel nejprestižnějšího hudebního ocenění Grammy Awards - Solomon Burke, který získal Grammy za rok 2002 za nejlepší současné bluesové album (s albem "Don't Give Up On Me").

Hudební program festivalu je letos plný nejrozličnějších hudebních lahůdek - od českých hvězd Ivana Hlase, Zuzany Navarové, Luboše Andršta, -123 min. po zahraniční esa Doug MacLeoda, Chrise Douarteho až po zmiňovaného Solomona Burkeho. Blues v lese je festivalem pro všechny věkové generace a nabízí proto rozličný i mimohudební program. Pro toho, kdo bude chtít ulevit svým uším od hudby, bude připraven filmový stan, divadlo, půjčovna kol nebo filmy v místním kině. V programu uvidíme divadla Bilbo Compagnie, OKOLO, Trakař, Havranprkno, LALA. V kině budou připraveny filmy: Pianista, Medvědí bratři, Pán prstenů -2 věže a Želary.

Novinkou jsou jednodenní vstupenky, které jsou stejně jako permanentky k dostání v předprodejích Ticketstream, Ticketpro a Ticketportál. Pro příznivce Solomona Burkeho byly zavedeny vstupenky pouze na jeho sobotní vystoupení.

Více najdete na webu festivalu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY