DJ Shadow se vrací s živým albem

10.05.2004 13:47 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

DJ Shadow
© facebook interpreta
Americký hudební inovátor DJ Shadow vydá záznam svého koncertního vystoupení v londýnské Brixton Academy z roku 2002. "In Tune And On Time" vyjde na klasickém CD i na DVD plném bonusů.

Hiphopový DJ a turntablista, který se našim posluchačům představil na předloňském festivalu Creamfields, vypustí svůj první oficiální živý mix 6. června. Měl by obsahovat několik jeho vlastních skladeb, skladeb nahraných pod hlavičkou projektu U.N.K.L.E. i skladby jím produkované od spřátelených kapel jako Blackalicious nebo Handsome Boy Modeling School. DVD bude jako bonus obsahovat dvě další skladby a záznam společného vystoupení hiphopových turntablistů DJe Shadowa, Cut Chemist a DJe Nu-Mark. Zároveň se začne prodávat i DVD "Product Placement On Tour", které shrne jeho společné turné s Cut Chemistem. Záznam z dva roky starého turné je vyhledávaným fanouškovským bootlegem.

V současné době Shadow dokončuje třetí díl výběru raritních soulových a funkových nahrávek, který naváže na předchozí mixy "Mickey And The Soul Generation" a "Schoolhouse Funk".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY