Nukleární vokurky brojí proti stopařům

30.04.2004 09:57 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Nukleární Vokurky - natáčení klipu Stopaře neberu
© facebook interpreta
Pražská funk-rocková sestava Nukleární vokurky právě doupravuje video k novému singlu "Stopaře neberu" z aktuálního alba "Jsme na prodej". Formace, jež se prezentuje jako "nejtrapnější kapela v dějinách funkové hudby", pojala scénář jako parodii na vysokorozpočtové americké klipy a vzkazuje - těšte se na dějově promyšlenou a zajímavou podívanou.

Příběh zasadili Vokurky do fiktivního velkoměsta ležícího někde na americkém západním pobřeží. Muzikanti - vystupující zde jako "rozněžnělí hip hopoví idolové" - se ulicemi projíždějí v bílé limuzíně a užívají si všech privilegií hudební hvězdy největšího formátu. Mimo šílených fanynek, jimiž jsou pronásledování na každém kroku, se k nim po celou dobu děje snaží dostat také neznámý bezdomovec, který našel ztracenou paruku jednoho z členů ansámblu a touží ji vrátit. Režie byla svěřena do rukou Shakira Hafoudha z filmové školy ve Zlíně, jenž má zkušenost například s videem pro -123 min.

Píseň, která nabádá řidiče, aby nezastavovali stopařům, pokud nejde vyloženě o půvabné dívky, se konečné obrazové verze dočká v polovině května. Už teď však v souvislosti s ní na webu kapely naleznete informaci, která upozorňuje, že stopaři jsou teroristická organizace toužící po fyzické likvidaci civilizace.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY