S Metallicou zavítají do Prahy Slipknot

26.04.2004 11:24 - Luboš Kreč | foto: facebook interpreta

Slipknot - Vol. 3: (The Subliminal Verses)
© facebook interpreta
Slipknot už se pražskému publiku jednou představili - vystoupili v Malé sportovní hale v únoru 2002. Tehdejšímu nepočetnému diváctvu dokázali, proč se jejich desky plné agrese a zvráceností tak dobře prodávají. V podobně kvalitní zážitek budou Češi doufat také 1. července, kdy si Slipknot zahrají před Metallicou v Kolbenově Parku.

Devítka maskovaných magorů přijede do Prahy představit novou desku "Vol. 3: (The Subliminal Verses)", která vyjde na konci května. Předzvěstí pro dlouho očekávané třetí album je singl "Duality", k němuž kapela natáčela klip v domovském Des Moines v Iowě. Skladba si mimochodem vede náramně dobře v hitparádách rozličných metalových rádií.

Motivace Slipknot k pořádné show je umocněna tím, že zhruba před rokem se hodně spekulovalo, jestli se kapela nerozpadla. Členové formace totiž založili několik úspěšných vedlejších projektů (Stone Sour, Murderdolls, To My Surprise). Slipknot to ale přežili a teď slibují mocný návrat. Kromě supportu Mettalice se soubor připravuje také na Ozzfest, na němž se zhostí role lídra vedlejší scény (spolu s Hatebreed).

Autor je redaktorem iDNES.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY