Stáhněte si nové skladby od Banco De Gaia

31.03.2004 15:30 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Toby Marks (aka Banco de Gaia )
© www.banco.co.uk
Banco De Gaia alias Toby Marks není v našich vodách žádným neznámým. Naposledy u nás koncertoval zhruba před rokem, kdy roztančil nacpaný Palác Akropolis. Od té doby utekla nějaká ta voda a letošní rok bude opět nabitý. Jen připomeneme, že naposledy se mezi střípky v diskografii tohoto projektu objevila dvojcédéčková kompilace "10 Years" (2002), na kterou navázalo remixové album "10 Years Remixed" (2003). Od vydání zatím poslední studiové desky "Igizeh" (2000) už tedy utekly skoro čtyři roky. To se však již dvacátého šestého dubna změní. Toto datum avizuje nové album "You Are Here", které předznamenává singl "Zeus No Like Techno / Gray Over Gray". Na oficiálních stránkách Banco De Gaia si můžete tyto skladby stáhnout ve verzích určených pro rádiový éter ve velmi dobré kvalitě a zadarmo. U skladby "Gray Over Gray" budete přesměrováni na stránky labelu Six Degrees Records, u kterého nový materiál Banco De Gaia vychází, ale bát se nemusíte, za stáhnutí opět nebudete platit.

Banco De Gaia - Zeus No Like Techno/Gray Over Gray
© www.banco.co.uk
"Zeus No Like Techno" je klasický našlápnutý track v duchu tvorby Tobyho Markse, ve kterém se houpe typický řecký folklór. Oproti tomu "Gray Over Gray" je něžný cajdáček s vokálem Jennifer Folker, ta již napěla skladby "Obsidian" a "Glove Puppet" právě pro desku "Igizeh" a Toby si tuto spolupráci velmi pochvaloval. Samotná albová novinka "You Are Here" přinese tyto skladby: Down From The Mountain, Zeus No Like Techno, Waking Up In Waco, Gray Over Gray, Tongue In Chic, Not In My Name, We Are Here a Still Life.

To však pro letošní rok není úplně vše. Banco De Gaia vyráží i na turné, které se třetího července zastaví i v Praze, kdy je naplánováno koncertní vystoupení v rámci Reggae Ethnic Festivalu. Nejen fanouškové tohoto projektu se tedy mají na co těšit. Pokud na oficiálních stránkách nakouknete i do sekce Audio&Video, můžete si zde například stáhnout remixy, které se nevešly na "10 Years Remixed" nebo kouknout na videa, atd., samotný odkaz na oficiální stránky je na tomto místě.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY