Žebřík 2003 už tento pátek

10.03.2004 22:07 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Žebřík 2003
© facebook interpreta
Už tento pátek 12. března dojde v plzeňské Městské hale Lokomotiva na slavnostní vyhlášení výročních hudebních cen Žebřík 2003 - Report music awards.

Moderátorem celonoční akce je režisér a herec Zdeněk Suchý, který během večera přivítá na pódiu největší osobnosti naší hudební a filmové scény, uvede koncerty šesti kapel a představí soutěž mladých talentů Coca-Cola PopStar. V programu nebude nouze o překvapení, které pořadatelé, stejně jako výsledky ankety, úzkostlivě tají. Udílení cen bude doprovázeno projekcemi videoklipů, záběry z loňského Žebříku a dalšími obrazovými materiály.

Můžeme se těšit na koncerty Support Lesbiens (speciální akustický set), Tata Bojs (ochutnávka nového programu z připravovaného alba) + Jan P. Muchow (Ecstasy Of St. Theresa, čerstvý držitel Českého lva), Wohnout (jedna z nejlepších koncertních kapel), IMT Smile (slovenská Skupina roku v čele se slovenským Zpěvákem roku Ivanem Táslerem) a 100˚C (vítěz soutěže Coca-Cola PopStar 2003 a největší český objev minulého roku). Po skončení ceremoniálu vás do tanečního tranzu uvede výtečná pražská formace Hypnotix. Na hlavní scéně budou oceněni vždy první tři nejlepší umělci v každé z jedenácti kategorií. Do plzeňské Lokomotivy však míří i mnozí další vzácní hosté, kteří se na stupně vítězů nedostanou. Vítězové obdrží sošku "Tančící R" z dílny výtvarníka Václava Česáka. Tento renomovaný sochař je rovněž autorem originálních cen za druhá a třetí místa.

Záznam přenosu ze slavnostního večera můžete sledovat následující den po akci, tedy 13. března ve speciální Noci s Andělem na ČT2. Dokument a reportáže z akce přinesou rovněž Události v kultuře, pořad HIT na Prima TV, stanice Óčko, západočeská TV ZAK (regionální vysílání Primy) a kabelová TV Plzeň.

Z akce bude natočeno DVD, jehož vydání se plánuje na květen 2004. Předpokládá se návštěva cca 3 000 diváků. Zbývající vstupenky jsou stále ještě k mání za pouhých 199,- Kč v síti Ticketstream a běžných předprodejích. Návštěvníci akce mohou využít levného ubytování (jen 150,- Kč za 1 osobu) v bezprostřední blízkosti haly Lokomotiva, Úslavská 75, Plzeň-Slovany - rezervace na tel. 377 448 041.

Kompletní výsledky Žebříku 2003 včetně zahraniční části budou zveřejněny v dubnovém čísle REPORTU 4/04. Více na www.ireport.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY