Udělejte si vlastní remix The Black Album

06.03.2004 09:01 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

Grey Album
© facebook interpreta
Jen dva týdny po povyku, který způsobilo "Šedé album", pirátský remix bílého dvojalba The Beatles a "The Black Album" rappera Jay-Zho, přichází bystré hlavy internetových programátorů se softwarem, který obsahuje vše potřebné k vytvoření domácího remixu The Black Album.

Kontroverzní "The Grey Album" DJe Dangermouse, které rozzlobilo EMI, není jediným remixem Jay Zho posledního alba. Nyní už existuje devět remixových desek, mezi nimi například dancehallové remixy Kardinala Offishala, "the white albulum" producenta Knova, nebo "The Brown Album" Keva Browna. A budou i další. Díky pirátskému CD Romu "Jay Z Construction Set" to teď bude ještě jednodušší. CD Rom obsahuje kromě devíti už hotových remixů accapella (pouze vokály) verzi "The Black Album", jednoduchý software na skládání hudby a spoustu samplů. Ve čtvrtek ohlášený na této stránce, začal se šířit díky několika prvním kopiím CD Romu i na internetu.

Tvůrcové samozřejmě takový postup schvalují, těžko říci, co na to řeknou právníci, kterým by se nemuselo líbit použití Jay Zho vokálních samplů.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY