Nový Hype je (skoro) celý o kokainu

01.12.2003 09:42 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Hype
© facebook interpreta
Nový Hype nám odhalí téměř vše o fenoménu KOKAIN. Od papeže přes Hugo Haase a kutila Tima až po Maradonu - proč všichni tají tenhle sněhobílý fenomén bohatých? Je Sigmund Freud kmotr všech dealerů? Zkusil Sherlock Holmes poprvé kokain v Čechách? Jak vypadá dětská šňupací sada a jak si poradil šimpanz s návykovostí na kokain, se dozvíte v novém čísle Hype.

Hype dále přináší exkluzivní reportáž z nejznámější operace siamských dvojčat na světě - iránských sester Bidžániových a pokračování příběhu o robotech, kteří tentokrát už i zpívají! Hype vám přiblíží tváří v tvář nejbizarnější osobnosti české pop music duo Hložek / Kotvald. Standa s Petrem se rozpovídali o jejich vztahu ke groupies, house party a jak to bylo tenkrát v době největší slávě na Kubě. Exkluzivní interview a otázky, jaké jim nikdo ještě nepoložil! Kdo je vlastně Muhammad Ali? U nakladatelství Taschen mu vychází retrospektivní kniha s názvem "The Greatest Of The Great". Líbil se vám vítězný film Karlovarského filmového festivalu "Okno naproti"? Tak pro vás je tento článek o hlavní hvězdě, sympatické herečce Giovanně Mezzogiorno. Kylie Minogue vydala nové album, které sice není nic extra, ale její "body languague" stále funguje. Posuďte sami v našem fotoseriálu Special K.

Hype DVD - AUDIO - V audio sekci najdete sampler z francouzského vydavatelství Tricatel, které založil producent a aranžér Bertrand Burgalat. Kromě jeho skladeb uslyšíte i klidně se linoucí písničky a kompozice od Valérie Lemercier, Eggstone, April March, Richira Thomase a Super Maria. KRÁTKÉ FILMY - O tom, jak Felix Baumgartner přeletěl s pomocí křídel kanál La Manche. Rob Chiu - PR Mayhem - vizuálně zajímavé dílko kombinující klasickou filmovou techniku a počítačové efekty z dílny mladého Angličana Roba Chiu. GG Tarantola - Novanta - pochází z labelu Lowave a jeho hlavní téma je člověk uprostřed velkoměsta. MUSIC VIDEOS - Videoklipy máme hned tři a to od finského dua Pepé Deluxé, kteří vydávají na značce Catskills Records a právě jim vyšlo nové album "Ask For A Kiss. Elektrofant - nový objev z Norska. HYPE EXTRAS - V téhle sekci najdete výlučně materiály vztahující se ke článkům v aktuálním čísle Hype. Stačí tedy nalistovat, přečíst a poté na DVD také shlédnout, o čem že to vlastně píšeme. Z aktuální nabídky vybíráme: Spike Jonze, Michel Gondry, Chris Cunningham, Trio z Bellevile, Interstella, James Bond, 4 Elements snowboard video, Roboti nebo Mikrosvět?

Více v novém čísle magazínu Hype a na www.ihype.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY