Queen pokračují v recyklaci

17.10.2003 08:53 - František Matějíček | foto: facebook interpreta

Queen - Greatest Video Hits 1
© facebook interpreta
Queen se sice po smrti Freddieho Mercuryho tvářili, že na jeho odchodu na onen svět nehodlají nijak vydělávat, ale teď už je z toho tak trochu sport.

Blíží se Vánoce a s nimi i další kompilace, tentokrát DVD verze jejich druhého hitového výběru. Balíček se dvěma disky vychází pod názvem "Queen - Greatest Video Hits Vol 2" už 3. listopadu tohoto roku. Obsahovat bude sedmnáct videoklipů z osmdesátých let, chybět nebudou některé velmi známé kousky. Druhý disk nabídne kromě rozhovorů se členy kapely hlavně bonusy jako skladby "Back Chat", "Calling All Girls" nebo "Staying Power" v živém provedení, navrch budou přidány tři sekce věnované albům "The Works", "A Kind Of Magic", "The Miracle" a spousta dalšího materiálu.

Přinášíme i seznam videoklipů:
A Kind of Magic, I Want It All, Radio Ga Ga, I Want To Break Free, Breakthru, Under Pressure, Scandal, Who Wants To Live Forever, The Miracle, It's A Hard Life, The Invisible Man, Las Palabras De Amor, Friends Will Be Friends, Body Language, Hammer To Fall, Princes Of The Universe, One Vision.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY