V Roxy bude každý den pondělí

09.10.2003 19:00 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Roxy
© facebook interpreta
Někomu to připadá, jako by se to stalo včera, jiným to přijde jako celá věčnost. Ať tak nebo tak, faktem zůstává, že bez pár dní jsou to již téměř tři roky, kdy se v Roxy uskutečnily první Free Mondays. Od té doby se v Roxy představil nespočet projektů, liveactů, kapel a to nejen domácích (např. Tata Bojs, Skyline, Underwear, Blow, Southpaw, Space junkie feat. Martha, Unity, D sounds, D.I.J dryer, Sperms after week, Slide escape, Mutant star, Funtasy milk, Indy & wich, Krakalla, Djazwa cartel, Radium.nfo, Bass beast jungle team, Face 2 face, ..), ale také zahraničních (Groove terminator (ministry of sound – uk/ ex tribal drift), Loop (marseille), Papaya paranoya (Japan), Los Banditos (Germany)...), které doplňovali doslova kvanta DJů všech hudebních stylů a vyznání. Od dubu, reggae, ska přes downtempo a house k technu, drum'n'bassu, psytrancu, breakbeatu; to vše už je třetím rokem každé pondělí k slyšení, a proto Roxy připravila Free Mondays Week, který vás v rámci možností provede právě zmíněným mixem stylů.

Každý den od pondělí 13. do středy 15. října totiž proběhnou Free Mondays ve znamení kapel, DJů a především vstupu zdarma. Narozeninový týden zahájí známá ska a 2tone kapela Chancers, která zároveň pokřtí novou desku "Friendly Fire". Podpoří je 2v1 a Rude Audio DJs a chilloutovou atmosféru vezme do své režie hip-hopový DJ Emmitt a jeho speciální host. Uterý bude patřit kapelce Blow, DJ Lanovi a DJce Lillou, a konečně ve středu proběhnou Free Mondays In Nightphunk, kde naživo vystoupí projekt Zip Orchestra a DJové Sexy formi, rezident Nightphunku DJ Lucas featuring Ivan M, Vasha a v chilloutu Southworks DJs.

Oslavte s námi tři roky výročí prvních Free Mondays, vstup je po všechny tři dny tohoto speciálního týdne zdarma a klub se otvírá vždy v 19:30.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY