Noví P.O.D. na počátku listopadu

02.10.2003 16:33 - Luboš Kreč | foto: facebook interpreta

P.O.D. - Payable On Death
© facebook interpreta
"Payable On Death" navazuje na platinovou desku "Satellite" z roku 2001, a tak trochu by měla potvrdit, zda je skutečně obecným trendem, že nu-metalové formace ztrácejí na popularitě. Album bylo nahráno v Los Angeles pod dohledem ověřeného producenta Howarda Bensona.

Zajímavostí pro fanoušky bude fakt, že nadcházející novinka je prvním CD po odchodu zakládajícího člena a kytaristy Marcose Curiela, jenž kapelu opustil letos v zimě. Jeho nástupcem je dřívější spolupracovník kapely Jason Truby. Zpěvák Sonny Sandoval výměnu okometoval pro Rolling Stone slovy: "Pokud by to neměl být Jason, potom asi nikdo. Rozhodně jsme nechtěli zkoušet a naposlouchávat nové lidi."

V současné době je k slyšení singl z "Payable On Death" jménem "Will You", který si čeští fanoušci mohou stáhnout z oficiálního webu P.O.D. Skupina se letos také blýskla účastí na úspěšném soundtracku k filmovému hitu "The Matrix: Reloaded".

Seznam písní "Payable On Death" je následujícíc: Wildfire, Will You, Change The World, Execute The Sounds, Find My Way, Revolution, The Reasons, Freedom Fighters, Waiting On Today, I And Identify, Asthma a Eternal.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY