Slza nahrála povedený lovesong. Novince "Jak tě znám" melancholie sluší

21.10.2024 12:58 - David Böhm | foto: Mojmír Ševčík

Kapela Slza slaví výročí. Kromě deseti let na scéně, kdy se kapela poprvé představila s hitem "Lhůta záruční", oslavuje zpěvák Petr Lexa osmé výročí se svou přítelkyní Natálií Kotkovou. Právě té věnoval novou píseň "Jak tě znám".

Naštěstí se nejedná se o přehnanou slaďárnu, k čemuž by okolnosti mohly snadno svádět. Lexa své partnerce slibuje, že na společném vztahu bude i nadále pracovat a nebere jej jako samozřejmost. V textu si sice vypomohl několika anglicismy, ty však nijak zvlášť neruší. Producent Enthic skladbě vtiskl melancholický nádech, který se hodí do aktuálních podzimních dní.

Petr o písni prozradil následující: "Asi jako každý, i já dělám chyby ve vztahu a vím, že je důležité na něm neustále pracovat a umět se o věcech bavit, aby to mohlo fungovat a aby se mohl člověk dál posouvat. O to víc, když vím, že mi na tom druhém tolik záleží. Často v sobě spoustu věcí dusím a někdy je pro mě jednodušší to říct všechno písní."

Zvukovou melancholii podtrhuje doprovodný klip, který pořídil tým Butterfly Kids. I tentokrát potvrdil, že má cit pro náladotvornost, kdy i prosté kratochvíle zamilované dvojice působí díky práci s barvami až artově.

Slza novinkou opět zase potvrdila svou všestrannost. Po energickém kousku "Mám to vzdát" ukázala svou citlivější stránku, které nechybí emoce. Mimochodem, ke zmíněnému desátému výročí chystá skupina pro své fanoušky dvě překvapení. Že by mezi ně patřil i nějaký větší koncert?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY