Damiano David z Måneskin sází v orchestrální verzi songu "Silverlines" na romantický vizuál

18.10.2024 11:33 - Kateřina Spacek | foto: Vojta Florian / musicserver.cz

I když si rocková formace Måneskin dopřává oddech, její členové nezahálejí. Zatímco Victoria řádí v nočních klubech, pozadu nezůstal ani frontman kapely Damiano David. Charismatický Ital se nedávno pochlubil se sólovým, Labrinthem produkovaným singlem "Silverlines" a nyní přichází s jeho ještě velkolepější verzí.

"Tato skladba je pro mě velmi výjimečná. Byla to jedna z prvních písní, které jsme v rámci tohoto nového projektu nahráli, a v té době představovala dopis naděje. Když se ale teď ohlédnu zpět, vidím, jak jsem přesně tam, kde podle písničky mám být," svěřil se u příležitosti vydání singlu zpěvák.

Emotivní verše původního songu doprovázely převážně hlubší klavírní tóny, v orchestrální podobě umělcův hlas obklopují smyčcové nástroje, což dodává teatrální skladbě ještě dramatičtější a romantičtější nádech. A hlavně jí náramně sluší. Zdá se, že Damiano na moment zapomněl na rockového rebela, jak se doposud prezentoval, a dal průchod veškeré své dosud skryté křehkosti a zranitelnosti.

V novém doprovodném klipu se stylizoval spíše do ikony dávné minulosti a svou srdceryvnou píseň zazpíval v prázdném, ale honosném sále. Níže najdete klipy jak k orchestrální, tak i k původní podobě songu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY