Los Bitchos se v listopadu vrátí do Prahy

15.10.2024 10:43 - Tisková zpráva | foto: Heartnoize

Retrofuturistická směs melodií a rytmů z Peru, Argentiny i Turecka se v hudbě čtveřice Los Bitchos proplétá do uvolněných písní, které v sobě mají něco z psychedelického rocku i současného indie. V Londýně usazená kapela se nyní vrací zpátky do Prahy s novým albem pod labelem City Slang, a to 21. listopadu do Paláce Akropolis. Akci pořádá Hearnoize Promotion.

Los Bitchos vznikly v roce 2017 ze společné lásky ke cumbii (afro-latinská taneční hudba, ve které zaznívá i rocková kytara) a tvoří je Australanka Serra Petale, bývalá bubenice indierockové formace Kid Wave (kytara), Uruguayka a bývalá modelka Agustina Ruiz (klávesy), Švédka Josefine Jonsson (baskytara) a Londýňanka Nic Crawshaw (bicí). S debutovou sólovou deskou "Let the Festivities Begin!" objely hudebnice festivaly od Primavery po Coachellu a předskakovaly na evropském turné kapely King Gizzard & the Lizard Wizard.

Společně s Los Bitchos se představí bratři Elliott a Virgile Arndtovi. Jejich DIY show s obleky, tanečními sestavami naboso a divokými tanečními kreacemi jsou odpovědí na otázku, jak by vypadal eurodancový boyband s Iggym Popem.

Vstupenky jsou k dispozici v sítí GoOut za 490 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY