almost monday zahrají v březnu v pražském Rock Café

09.10.2024 18:13 - Tisková zpráva | foto: almost monday

Americká kapela almost monday se 8. března příštího roku představí fanouškům v rámci svého vlastního "the DIVE tour" v pražském Rock Café. Vstupenky v ceně 590 Kč budou od 11. října 2024 k mání v sítích TicketMaster a GoOut.

Trojice ze San Diega vtrhla na hudební scénu v roce 2020 s hitem "broken people" z debutového EP a rychle se dostala do žebříčků alternativních rádií. Její následné EP "til the end of time" získalo široké uznání od médií jako Alternative Press, Forbes, People, GQ Australia, Earmilk, Flaunt a Ones to Watch. Kapela se výrazně prosadila na koncertech, kde vystoupila na velkých festivalech jako Lollapalooza, BottleRock a Firefly a po boku významných kapel jako Kings Of Leon, AJR, Dayglow, Walk The Moon a Joywave.

V letech 2022 a 2023 muzikanti pokračovali v budování dynamiky, intenzivně koncertovali, včetně vyprodaného severoamerického a jihoamerického turné po boku The Driver Era, a uchvátili publikum na festivalech jako Governor's Ball, Have A Nice Trip v korejském Soulu a Life is Beautiful Festival v Las Vegas.

Vydali také několik singlů včetně "sunburn", "life goes by", "sun keeps on shining", jejich druhého hitu v top 20 alternativních rádií, a fanoušky oblíbené "cough drops". Na začátku roku 2024 oznámili termíny turné s Beach Weather, The Driver Era, AJR a představili svůj první singl "is it too late?" z debutového alba, které má vyjít koncem tohoto roku. V březnu v Rock Café určitě zahrají i něco z něj.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY