Kim Gordon se v klipu "Bangin' on the Freeway" prohání po silnici

12.10.2024 12:19 - Kateřina Spacek | foto: Greg Chow

Americká hudebnice Kim Gordon se ve středu 9. října podělila o deluxe edici svého sólového alba "The Collective". Deska z letošního března v sobě mísí trapové beaty, mluvené slovo, elektroniku a noiserockové kytary, díky čemuž se dočkala velkého úspěchu.

Rozšířená kolekce je v současné době k dispozici prozatím v digitální verzi, fyzická podoba vyjde 13. prosince. Fanoušci si na ní vychutnají dvě nové písně - již dříve zveřejněnou "ECRP" a "Bangin' on the Freeway." I tentokrát se skladba nese v duchu hutných beatů, neustále se opakujících slov a tajuplných vzdechů.

K songu vznikl videoklip v režii Coco Gordon Moore, v němž Kim a Coco jedou na výlet. Téměř po celou dobu se divákům skýtá pohled nejen na samotnou cestu, ale také na moment z myčky aut nebo rozjívenou zpěvačku na pódiu.

"Cítím se, jako bych právě znovu začínala! Díky za všechnu lásku!" vyjádřila fanouškům svůj dík umělkyně.

Na novince "The Collective (Deluxe Edition)" si posluchači mohou vychutnat následující písně: BYE BYE, The Candy House, I Don’t Miss My Mind, I’m a Man, Trophies, It’s Dark Inside, Psychedelic Orgasm, Tree House, Shelf Warmer, The Believers, Dream Dollar, Bangin’ on the Freeway (bonus track), ECRP (bonus track).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY