Pendulum se vracejí do Česka. V listopadu vystoupí v Praze jako headliner Imagination Festivalu

09.10.2024 15:39 - Tisková zpráva | foto: www.klapper.cz

Imagination Festival, největší český indoor festival, zve fanoušky elektronické hudby na další nezapomenutelnou cestu plnou audiovizuální magie. V pátek 15. listopadu 2024 se vrátí do nově zrekonstruovaných Křižíkových pavilonů na Výstavišti v Holešovicích, kde se uskuteční poprvé od roku 2017. Jako headliner na něm vystoupí australští Pendulum s DJ setem. Imagination Festival na dvou stagích představí celkem sedmnáct zahraničních hvězd a jedenáct zástupců české scény. Návštěvníci se mohou těšit na jedinečné hudební showcases i několik premiérových vystoupení pro české publikum.

Během Imagination Festivalu se návštěvníkům představí hned sedmnáct elitních interpretů ze zahraničí, kteří na dvou pódiích ukáží to nejlepší z žánrů Drum & Bass, Hardstyle a Hardcore. Imagination Drum & Bass stage letos rozzáří spousta zajímavých jmen. Návštěvníci se mohou těšit na jedinečné hudební showcases tří labelů. Blackout Music se představí ve složení Merikan, Myselor a Pythius, Eatbrain v sestavě Jade, State Of Mind a Teddy Killerz. Chybět nebude ani domácí Hoofbeats Music ve složení QO, Symplex a Bones. Highlightem večera nejen na Drum & Bass stagi budou bezesporu australští d’n’b bohové Pendulum s DJ setem.

Také fanoušci Harder Styles si na Imagination Festivalu přijdou na své. Letos se na ní premiérově objeví hned pět zahraničních hvězd. Do Prahy prvně zavítá Aversion, který v současnosti patří mezi nejrychleji rostoucí jméno světové Hardstyle scény. Chybět nebude ani Barber, jenž bezesporu patří mezi absolutní světovou špičku žánru uptempo hardcore. Českému publiku se poprvé představí také Never Surrender, Dither a The Purge. Headlinerem Harder Styles stage bude D-Sturb, který se do Česka vrací po třech letech s novým albem.

Imagination je festivalem budoucnosti - hudba, technologie a umění se zde prolínají v dokonalé symbióze. Díky využití moderních technologií a odvážných vizí festival přináší zcela nový zážitek, který přetváří hranice vnímání prostoru a času. Hudba, světlo a zvuk se stanou prostředkem k objevování skrytých dimenzí. Návštěvníci zažijí noc plnou překvapení, emocí a magických okamžiků, které navždy změní jejich pohled na svět. Atmosféru letošního festivalu dotvoří příběhová intra před každým vystupujícím. Dechberoucí audiovizuální show publikum zavede do hlubin vesmíru při hledání tajemného a prastarého artefaktu - Oka, zdroje obrovské síly, umožňující nahlížet do neznámých dimenzí.

Další informace o festivalu a předprodej vstupenek naleznete na oficiálních stránkách Imagination Festivalu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY