Sylvie Kreusch představí ve Futuru svou průkopnickou tvorbu

27.09.2024 07:46 - Tisková zpráva | foto: Sylvie Kreusch

Velké a odvážné emoce, brutální a expresivní lyrika, cit pro popové stylizace i experimentování. To je belgická umělkyně Sylvie Kreusch. Je průkopnická a originální a postupně proráží v oblasti filmu, módy - a hlavně muziky. Svou tvorbu představí 13. března 2025 ve Futuru, kam doveze nové album "Cosmic Trip", které vychází 8. listopadu 2024. Vstupenky budou za 490 Kč v prodeji na webu Futura a na GoOut.net od pátku 27. září 11:00.

Sylvie Kreusch patří k nejzajímavějším a nejpůsobivějším umělkyním v Evropě a není nadnesené říct, že její hvězda strmě stoupá. Nebojí se být inovátorská a bedlivě ji sledují nejen osobnosti z hudebního průmyslu. Sylvie totiž boduje i v módě nebo ve filmu. A je to znát. Dokáže zúročit všechno, čemu rozumí, a proto jsou její vystoupení nejen hudebně perfektně zvládnutá, ale skvělá také po vizuální stránce. Je to pop, world music i avantgarda. Všechno je to rámované skvělými texty a melodiemi. A má to styl. Ideální kombinace, která nemůže neuspět.

Během poslední dekády se Sylvie Kreusch představila v Belgii s kapelami Soldier’s Heart a Warhaus. Poté, co vydala svoje vlastní debutové EP "Bada Bing! Bada Boom!", nechala naplno rozvinout svoje umělecké vize a přetavila je v plnohodnotnou desku "Montbray". A ta se pro Sylvii Kreusch stala průlomovou.

"Montbray" je deska o zlomeném srdci, a přesto je plná napětí, vzrušení, je skoro jako špionážní thriller. Říkat o Sylvii Kreusch, že má smysl pro dramatičnost, je dost poddimenzované. Sylvie je dramatičnost. Kamkoliv vkročí, následují samé superlativy. Dokázala to právě při tour ke své první desce a dokazuje to i dál.

Ale... Kdysi to byla jen malá holka, která snila o různých věcech na půdě u svojí babičky. Zírala do starých komiksových knížek a tyhle fantaskní příběhy byly jejím únikem do magických míst, daleko od nudné reality. Každá stránka pro ni byla zázrakem, možností, vzrušením.

Právě tyhle velké a odvážné emoce, které si Sylvie dovolila prožívat jako malá, jsou základem jejího nového dobrodružného alba. Na něm Sylvie přestává být belgickým přízrakem noci a vydává se na cestu, která je plná života a kterou si lačně prohlíží doširoka otevřenýma očima. Deska "Comic Trip" vyjde 8. listopadu a hned na jaře si ji společně užijeme ve Futuru. A díky Sylvii určitě zažijeme přesně to, co se do svého alba snažila promítnout. Nenechte si tento zážitek ujít.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY