Pan Lynx již příští pondělí ovládne pražský Lucerna Music Bar

23.09.2024 14:11 - Tomáš Rozkovec | foto: Tom Jajo Rozkovec / musicserver.cz

Připravte se na nezapomenutelný hudební zážitek! V pondělí 30. září se Lucerna Music Bar promění v magický les, v němž ožije tajemný Pan Lynx. Talentovaný multiinstrumentalista Michal Skořepa, známý z kapely Stroy, zve na koncert, který vás nenechá chladnými.

Pan Lynx je více než jen hudební projekt. Je to příběh o hledání sebe sama, o vášni a o síle hudby. Michal Skořepa, tvůrce svého kresleného rysího alter ega, představí osobní cestu do svého hudebního světa a zároveň citlivého nitra. Těšit se můžete na směsici grunge, rocku a experimentálních zvuků, propracovanou show plnou světelných efektů a exkluzivní premiéry nových skladeb. Je to příležitost zažít něco výjimečného a nechat se unést do světa fantazie.

Sám Michal k tomu dodává: "Pokud chcete vědět, čim po dvaceti letech dělání muziky žiju, pro co dejchám, čemu dávám každou volnou chvilku a mazlim na tom každej nanomilimetr, doražte. Nejenže to opět přeženeme na produkci, světlech, hostech a všem ostatním, ale taky zahrajeme dvě nový věci, což jsme doposud nikde nezmínili! Bude to náš koncert roku!"

Přijďte 30. září do Lucerna Music Baru a buďte u toho, když Pan Lynx ožije! Start od 21:00 hod, vstupenky můžete zakoupit online na webu Lucerna Music Baru a na GoOut.net.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY