Gwen Stefani se po sedmi letech vrátí se sólovkou "Bouquet"

22.09.2024 18:35 - Honza Balušek | foto: Interscope Records

Gwen Stefani, známá jako sólová zpěvačka i frontmanka kapely No Doubt, oznámila vydání svého prvního sólového alba po sedmi letech. Deska s názvem "Bouquet" vyjde 15. listopadu 2024, první singl "Somebody Else’s" si ale můžete pustit níže již nyní.

Gwen Stefani - Bouquet
© Interscope Records
Nová kolekce přinese celkem deset skladeb, včetně duetu "Purple Irises" s jejím manželem, country zpěvákem Blakem Sheltonem. Dosud posledním zářezem ve Gwenině diskografii byla vánoční nahrávka "You Make It Feel Like Christmas", která fanoušky potěšila v roce 2017. Nyní nás ale konečně čekají opravdu nové písničky. Příznivci se mimo jiné mohou těšit na limitovanou edici alba na modrém vinylu, která bude k dispozici exkluzivně v online obchodě této rodačky z Kalifornie.

Co se týká její kariéry s kolegy ze skupiny No Doubt, i když si letos zahráli na festivalu Coachella, další koncerty či natáčení nových písní prozatím neplánují.

Pátá sólová deska Gwen Stefani přinese těchto deset skladeb: Somebody Elses, Bouquet, Pretty, Empty Vase, Marigolds, Late To Bloom, Swallow My Tears, Reminders, All Your Fault, Purple Irises (with Blake Shelton).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY