Sabrina Carpenter letos představí svůj vánoční televizní speciál

23.09.2024 12:03 - Honza Balušek | foto: Universal Music

Vypadá to, že ze Sabriny Carpenter už se stala opravdu velká hvězda. Oznámila totiž svůj vánoční speciál. Ponese název "A Nonsense Christmas" a za pár týdnů jej uvede streamovací platforma Netflix.

Pořadu plného sváteční nálady a písní se dočkáme 6. prosince. Tato hudební a komediální show přinese písně z loňského vánočního EP slečny Carpenterové "Fruitcake", včetně speciální verze jejího hitu "Nonsense" z roku 2022. Diváci se mohou těšit na nečekané duety a hosty z řad hudebníků i komiků, kdo přesně ale zpěvačku doprovodí, je dosud zahaleno tajemstvím.

Pro Sabrinu se jedná o další dosažený milník po letošní úspěšné desce "Short n' Sweet", ze které vzešly tři velké globální hity: "Espresso", "Please Please Please" a "Taste". Právě medley z těchto tří písní umělkyně nedávno živě předvedla na MTV Video Music Awards. Jak se jí to povedlo, zjistíte o kousek níže pod krátkým teaserem na vánoční speciál.

Jako čtvrtý singl se aktuálně do rádií zkouší probojovat písnička "Bed Chem", na videoklip si ale budeme muset ještě nějakou dobu počkat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY