V listopadu vyjde reedice desky "Living in the Material World" George Harrisona

23.09.2024 16:19 - Jiří V. Matýsek | foto: Evita

Fanoušci The Beatles i samostatných projektů jejich členů čekají letos v listopadu žně. Krátce po boxu s americkými alby liverpoolské čtveřice se výroční reedice dočká také nahrávka George Harrisona "Living in the Material World". Čtvrtá sólová deska, respektive druhá v éře po The Beatles a následovník mamutího projektu "All Things Must Pass", vyjde v pěti různých formátech 15. listopadu.

Kolekci remixoval Paul Hicks, nad celým projektem bdí vdova po Harrisonovi Olivia a jeho syn Dhani. Nový stereo mix bude k dispozici jak na CD, tak na vinylu. Podstatně zajímavější jsou deluxe edice roztažené vždy na dva kotouče. Kromě remixované kolekce nabídnou také její alternativní verzi poskládanou z variantních taků. Ty jsou řazeny stejně jako písně na regulérním albu s přidanou b-stranou singlu "Give Me Love (Give Me Peace On Earth)", skladbou "Miss O'Dell".

Super-deluxe verze obě varianty spojuje a přidává k nim v prvé řadě Blu-ray disk s Dolby Atmos a 5.1 mixem (společně se stereo mixem v Hi-res), sedmipalcový singl s písní "Sunshine Life For Me (Sail Away Raymond)" v klasické i instrumentální verzi a velkoformátový booklet.

Na rozličných internetových obchodech budou k dispozici i exkluzivní vinyly v různých barevných variacích.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY