Vstupenky pro nejvěrnější: Festival Beats for Love v pondělí spustí první vlnu předprodeje

15.09.2024 08:25 - Tisková zpráva | foto: Beats For Love

Beats for Love, největší taneční festival ve střední Evropě, již v pondělí 16. září od 11. hodiny dopoledne spustí první vlnu předprodeje vstupenek. Organizátoři akce varují, že lístky na největší taneční maraton pod širým nebem už levnější nebudou. Festival, který se v předchozích letech dostal například na seznam deseti nejlepších a největších evropských festivalů, i v příštím roce láká na nejzvučnější jména mezinárodní taneční scény, nezapomenutelný doprovodný program a organizaci na světové úrovni.

"Chceme našim nejvěrnějším fanouškům nabídnou první vlnu vstupenek za doopravdy symbolickou cenu," uvedl předprodej ředitel festivalu Kamil Rudolf. "Je to taková naše forma poděkování těm, kteří s námi jsou například od začátku festivalu a lístky si chtějí koupit už jen z principu, protože nám jako festivalu věří a nemohou se už teď dočkat svých nejoblíbenějších čtyř dní v roce," dodává Rudolf.

Celofestivalové vstupenky standard a VIP budou v první vlně dostupné pouze prostřednictvím sítě Ticketstream. "Zájemci si mohou v rámci jedné transakce koupit maximálně dvě vstupenky. Jedná se o bezpečnostní opatření, na kterém musíme trvat," řekla Beata Gillová, marketingová manažerka festivalu. Zajímavostí v online nákupu vstupenek je i tzv. fronta předprodeje, která se na portálu Ticketstream může vytvořit v případě velkého zájmu návštěvníků. "Díky této frontě je portál schopen zajistit hladký průběh nákupního procesu. Prosíme naše fanoušky o trpělivost. Jakmile na ně přijde řada, budou v rámci fronty automaticky přesměrováni na nákupní proces," dodává Gillová.

Vstupenky bude možné koupit i prostřednictvím benefitních programů za uvedenou cenu s poplatkem prodejci. "Cena vstupenek v rámci první vlny předprodeje vychází na 2 390 Kč + poplatek prodejci za standardní vstupenku a 5 590 Kč plus poplatek prodejci za VIP vstupenku," dodává Rudolf. V další vlně prodeje se bude cena vstupného zvyšovat o 400 Kč. "Velký zájem je také o jednodenní vstupenky. Ty do prodeje zařadíme v dalších vlnách. O jejich nasazení budeme informovat na našich sítích," doplňuje Gillová.

Další potřebné informace o festivalu mohou zájemci nalézt na webu Beats for Love a také na sociálních sítích. Příští ročník se bude v ostravských Dolních Vítkovicích konat od 2. do 5. července 2025.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY