Lenny si po svém předělala "Safír" Calina a Viktora Sheena

10.09.2024 19:38 - Honza Balušek | foto: Tomáš Parkan / musicserver.cz

Lenny sice patří mezi pilné skladatelky, ráda si ale pro radost občas i zahraje či nahraje nějakou tu coververzi. Na jejím YouTube kanále najdete předělávky songů třeba od Justina Biebera, Kings Of Leon či Elvise Presleyho, nyní se ale pustila do domácích vod. A dokonce zase jednou zpívá česky.

Zpěvačka se totiž rozhodla upravit písničku "Safír", kterou společně natočila aktuálně asi nejúspěšnější dvojice na streamovacích platformách, Calin a Viktor Sheen. Na rozdíl od ní ale vsadila na akustické provedení, když si vystačila pouze se svým klavírem, violoncellem Terezie Kovalové a basou Łukasze Febera. Jak vtipně a zároveň pravdivě podotýkají posluchači v komentářích u videa na YouTube, "konečně jde rozumět slovům". I když - zrovna tahle pecka nepatří mezi nejlepší lyrické skvosty z repertoáru obou rapperů a zpěváků.

Každopádně Lenny si zasluhuje pochvalu za to, že se vrhla na akustickou předělávku opravdu současného hitu, navíc z domácího prostředí. O jejích technických kvalitách totiž nemusíme vůbec pochybovat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY