Holki oslaví v říjnu pětadvacet let na scéně megakoncertem ve Foru Karlín

19.08.2024 14:42 - Hana Bukáčková | foto: se svolením kapely Holki

Kdo by neznal dívčí verzi Lunetic - kapelu Holki -, která zažila největší slávu na přelomu milénia? Mezi dnešními čtyřicátníky snad není nikdo, kdo by o ní neslyšel. Původně čtveřice, nyní trojice, letos slaví čtvrtstoletí a rozhodla se své skladby zazpívat 24. října na velkém koncertě v pražském Foru Karlín.

Holki se proslavily už debutovým hitem "Už mi nevolej", ke kterému přibyly třeba songy "Jsi senzační", "Letní ráno", "Mám ráda", "Můj kluk" a další, se kterými se ztotožnila nejedna holka v pubertě. Během své nejslavnější éry, spojené s alby "S láskou", "Pro tebe" a "Spolu", svým fanynkám také udávaly i trendy v oblékání či účesech.

Formace si po ukončení smlouvy s vydavatelstvím dala od roku 2003 několikaletou pauzu a poté se vrátila v tříčlenné sestavě. Aktivně dodnes koncertuje a točí singly, nedávno si zahostovala třeba v narozeninovém singlu Kuby Ryby.

Dámy na své oslavě ve Foru Karlín samozřejmě nebudou samy. Na pódiu se opět představí v původní čtyřčlenné sestavě, nebudou chybět ani hosté. Zpěvačky na sociálních sítích postupně zveřejňují indicie, ze kterých jde vyčíst, že nebude chybět třeba Peter Fider, který je stvořil, Rybičky 48 či Lunetic.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY