shop.musicserver.cz
Nové desky 33/2024 - od Post Malona přes Foster The People po The Script

Nové desky 33/2024 - od Post Malona přes Foster The People po The Script

Vydáno: 21.08.2024 08:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan | foto: David Conger

V hudebních novinkových přehledech už to opět houstne. Těšte se na countryovou podobu Post Malona, návrat Foster The People, rockové The Script, metalové Dark Tranquillity, Australanku Amy Shark, anglickou zpěvačku Beabadoobee, kritikou oceňovaného Skota Hamishe Hawka, stále populárnější Morgan Wade nebo britské Nero.

V pátek 16. srpna vyšly tyto nové tituly:

Post Malone - F-1 Trillion
žánr: country

 Post Malone - F-1 Trillion
Líbil se vám Post Malone a jeho poslední alba, na nichž postupně vystřídal hip hop, r'n'b, pop-rock a synth pop? Jestli ano, pak na vše zapomeňte, protože tento americký zpěvák natočil ve svém domácím studiu v Utahu čistokrevnou countryovou desku. A ne jen tak ledajakou, jak napovídají všichni ti, kteří se na ní podíleli. Hlavními producenty vedle něho samotného byli jeho dlouholetí spolupracovníci Louis Bell a Charlie Handsome, avšak k nim se přidala celá plejáda těch největších countryových hvězd, které jsou podepsány pod autorstvím i dalších písniček, než které pouze nazpívali. Mezi ně patří zejména Luke Combs, Brad Paisley, Chris Tompkins, Rhett Atkins, Hardy nebo Lainey Wilson, k nimž se ale dále přidali také Tim McGraw, Hank Williams Jr., Morgan Wallen, Blake Shelton, Dolly Parton, Jelly Roll, Ernest, Sierra Ferrell, Chris Stapleton a Billy Strings. O tom, že osmnáctka písniček je na rozdíl od letošního počinu Beyoncé opravdovou country, se můžete přesvědčit na Maloneově YouTube.


Foster The People - Paradise State Of Mind
žánr: indie pop

 Foster The People - Paradise State Of Mind
Na první pohled by se mohlo zdát, že se Foster The People vracejí po dlouhých sedmi letech, protože přesně taková doba uplynula od vydání jejich dosud posledního alba "Sacred Hearts Club", avšak není tomu tak. V mezidobí stačili vydat jedno EP a společný mixtape s The Knocks. Přesto je aktuální novinka "Paradise State of Mind" v něčem první, a sice že americkou formaci už tvoří pouze Mark Foster a Isom Innis poté, co je před třemi roky opustil z rodinných důvodů Mark Pontius. Už bez něj tedy vznikla kolekce jedenácti písniček, z nichž většinu si nahrálo, složilo i produkovalo duo samo. Drobně jim vypomohl Paul Epworth, Sean Cimino, Jack Peñate, Asa Taccone z Electric Guest a také Chrome Sparks. Že i tentokrát si ve svém indie popu pohrávají s psychedelií, funkem a discem, si ověříte na jejich YouTube.


The Script - Satellites
žánr: pop rock / indie rock

The Script - Satellites
Irská indierocková skupina The Script, známá svými emotivními texty a chytlavými melodiemi, představuje své dlouho očekávané sedmé studiové album. Na novince "Satellites" se opět spojuje charakteristický zvuk formace, který kombinuje prvky rocku, popu a r'n'b s novými hudebními nápady. Od svého debutového alba z roku 2008 si tato parta kolem frontmana, skladatele a klávesáka Dannyho O'Donoghueho získala celosvětovou popularitu díky hitům jako "The Man Who Can't Be Moved" a "Breakeven". Tento trend potvrzují i hlavním singlem z novinkové kolekce s názvem "Both Ways". Jedná se o rychlou pop-funkovou píseň, z dvanácti na albu, která vyzývá k tanci. Nakonec se přesvědčte sami z ukázek na jejich YouTube profilu.



Falling In Reverse - Popular Monster
žánr: rock

Falling In Reverse - Popular Monster
Na pátou studiovku americké rockové formace Falling In Reverse si fanoušci museli počkat celých sedm let. Na novince "Popular Monster" navíc poprvé uslyšíte kytaristu Maxe Georgieva, baskytaristu Tylera Burgesse a bubeníka Lukea Hollanda. Kytaristu a zpěváka Dereka Jonese najdeme pouze v pilotním a stejnojmenném singlu, své party stihl nahrát ještě před svou smrtí v roce 2020. Můžete se těšit také na řadu hostů, jako jsou rapper Tech N9ne, zpěvák Alex Terrible ze Slaughter To Prevail nebo country zpěvák Jelly Roll. Nahrávka čítá celkem jedenáct kousků a některé z nich najdete k poslechu na YouTube.


Amy Shark - Sunday Sadness
žánr: pop / indie pop

 Amy Shark - Sunday Sadness
Amy Shark i svojí třetí deskou "Cry Forever" v domovské Austrálii dokonale zabodovala a posbírala za ni řadu cen a nominací. Chvíli to dokonce vypadalo, že se jí dočkáme i u nás, avšak z jejího koncertu nakonec sešlo. Snad nám tedy naživo představí letošní novinku "Sunday Sadness", pro níž si připravila jedenáct písniček, k jejichž produkci si přizvala poměrně kompaktní tým. Jeho základ tvořili Dann Humme a Jon Humme z formace Evermore, kteří se podíleli na deskách Tiny Areny, Sofi Tukker, Sheppard nebo Matta Corbyho, a k nim se v jednotlivých písničkách připojili Kid Harpoon, Joel Little nebo Sam de Jong. Jednu skladbu si s ní navíc střihnul i Tom DeLonge z Blink-182. Že si v písních drží svůj vlastní rukopis, si ověříte na jejím YouTube profilu.


Morgan Wade - Obsessed
žánr: americana / country rock

 Morgan Wade - Obsessed
Americká hudebnice Morgan Wade nadále stoupá výše a výše na hudební scéně. Dokladem toho je například i to, že aktuálně brázdí Severní Ameriku coby předskokanka Alanis Morissette nebo to, že své třetí album vydává prakticky rok po tom předchozím. Třetí deska dostala název "Obsessed" a na rozdíl od dvou předchozích není pod čtrnácti písničkami autorsky podepsaný nikdo jiný než ona sama. Většinu z nich psala po koncertech evropského turné, a tak není divu, že jsou ovlivněné jet lagy a osamělostí. Produkčně jí vypomohl opět Clint Wells, a dokonce v nich nalezneme i jednoho překvapivého hosta, kterým je Kesha. Nejen tento song naleznete na YouTube Morgan Wade.


EP a minialba

  • Tinashe - Quantum Baby
    Americká r'n'b zpěvačka dokázala do dvaadvaceti minut vmáčknout celkem osm písniček, které jí pomáhali tvořit Nosaj Thing, Ricky Reed, Eric Bellinger a řada méně známých producentů jako Billy Lemos, LIOHN, Z3N nebo Zack Sekoff. Jedná se o druhý díl trilogie, který započalo vloni "BB/Ang3l". (YouTube)

  • Hozier - Unaired
    Irský zpěvák vydal v minulém roce album "Unreal Unearth", které hned několik médií včetně magazínu Rolling Stone zařadilo do svých výročních žebříčků. Není tedy divu, že kuje železo, dokud je žhavé, a navazuje na něj trojicí písniček včetně jedné, kde si k sobě přizval Bedouine. (YouTube)

  • Katseye - Sis (Soft Is Strong)
    Víte, jak vypadá americká odpověď na k-popovou vlnu, která přichází z Asie? Jestli ne, tak si poslechněte debutové EP girlbandu, který se dal dohromady v reality show "Dream Academy". Pod pěticí písniček jsou podepsaní například Ryan Tedder, Blake Slatkin, Cashmere Cat, Omer Fedi, 'Hitman' Bang, Slow Rabbit nebo Digital Farm Animals. (YouTube)

  • Koreless - Deceltica
    O jednu skladbu více nabídne svým příznivcům anglický DJ Lewis Roberts, o němž jsme však neslyšeli zhruba dva roky od doby, co pomáhal s nahráváním FKA Twigs. (bandcamp)

  • Quando Rondo - Here For A Reason: In The Darkest Time
    Pěticí tracků se připomíná také americký rapper, který aktuálně tráví čas v domácím vězení za problémy s drogami, což osvětluje i název ípíčka. V jedné z nich se k němu připojil YoungBoy Never Broke Again. (YouTube)

  • BoyNextDoor - And
    Skutečný k-pop přináší ve čtyřech novinkách boyband z Jižní Koreje. Většina písniček je tentokrát v japonštině. (YouTube)


Beabadoobee - This Is How Tomorrow Moves
žánr: indie rock / folk pop

 beabadoobee - This Is How Tomorrow Moves
Anglická zpěvačka s filipínskými kořeny Beatrice Laus, kterou celý svět zná pod jménem Beabadoobee, se v poměrně krátké době propracovala ke svému třetímu albu a díky roli předskokanky na The Eras Tour Taylor Swift může počítat opět s velkým zájmem. Nazvala ho "This Is How Tomorrow Moves" a připravila pro něj celkem čtrnáct písniček, které složila pouze ona sama. S nahráváním jí vypomohla producentská dvojice, kterou tvořil její dvorní spolupracovník Jacob Bugden a poněkud překvapivě i matador Rick Rubin. Mezi muzikanty se pak blýskla i další jména jako bubenice Carla Azar z formace Autolux, známá díky spolupráce s Jackem Whitem, nebo trumpetista CJ Camerieri, jehož slýcháváme na deskách Paula Simona, Bon Iver či The National. První ukázky z alba nahrála hudebnice na své YouTube.


Devon Allman - Miami Moon
žánr: rock

Devon Allman - Miami Moon
Devon Allman představuje své nové hudební dílo, album "Miami Moon". Tato deska, která vychází po osmileté pauze, je návratem talentovaného kytaristy a zpěváka na sólovou scénu. Allman, známý především díky svému působení v projektu Devon Allman Project, se tentokrát rozhodl pro více soustředěný a osobní přístup. Na nahrávce propojuje prvky blues, rocku a soulu. Kolekce byla nahrána v legendárních Criteria Studios v Miami, kde vznikaly takové legendární nahrávky jako "Layla" či "Eat a Peach". Produkci si vzal na starost zkušený Tom Hambridge, který spolupracoval s umělci jako Buddy Guy nebo Chris "Kingfish" Ingram. Na albu se představuje hvězdná sestava hudebníků, mezi nimiž nechybí George Porter Jr. (The Meters), Ivan Neville (Keith Richards, Dumpstaphunk), Adam Deitch (Lettuce) a Karl Denson (The Rolling Stones). Tato kombinace zkušených hudebníků a Devonova talentu vytvořila jedinečný zvuk, který je zároveň hluboký a energický. Nakonec se můžete přesvědčit poslechem ukázek na YouTube profilu.


Tip týdne

Hamish Hawk - A Firmer Hand
žánr: sofistikovaný pop / art rock / post-punk

 Hamish Hawk - A Firmer Hand
Patrně jednu z nejvýraznějších desek tohoto týdne má na svědomí u nás ještě nepříliš známý skotský hudebník Hamish Hawk. "A Firmer Hand" je jeho celkově pátým albem, třetím, které vydává pouze pod svým jménem, a jeho vydání už doprovodila řada médií svými recenzemi, takže se už nyní může pyšnit 80 % na metacritics. Dvanáct písniček má autobiografický charakter a zaměřuje se na zpěvákovy vztahy s muži, v nichž zkoumá témata sexu, chtíče, odmítání, maskulinity, hanby a sexuální represe. Produkoval je člen Idlewild Rod Jones, který je nasměroval na rozhraní art rocku, post-punku, sofistikovaného popu s prvky synthwave, new wave a gothic rocku. Zmíněné recenze se pak nebojí přirovnání k hudebníkům jako Morrissey, Scott Walker, Baxter Dury, Talking Heads, The Smiths či Franz Ferdinand. Jak moc zaujme vás, zkoumejte na Hawkově YouTube profilu.


Dark Tranquillity - Endtime Signals
žánr: melodický death metal

Dark Tranquillity - Endtime Signals
Pionýři melodického death metalu z Gothenburgu vydávají své třinácté studiové album. Nahrávka s titulem "Endtime Signals" je první deskou z dílny Dark Tranquillity, na které se podílí baskytarista Christian Jansson a bubeník Joakim Strandberg Nilsson. Tato dvojice nahradila dlouholeté členy Anderse Iwerse a Anderse Jivarpa, kteří z kapely odešli v srpnu 2021. Novinková deska čítající dvanáct kousků, dostupná také v luxusní a limitované edici, je současně návratem k nahrávání v kvintetu. Oproti tomu předešlé album "Moment" vznikalo v šestičlenné sestavě. Jak to formaci teď šlape, posuďte sami a poslechněte si ukázku v podobě kousku "Wayward Eyes" na YouTube.


Shelby Lynne - Consequences Of The Crown
žánr: americana / folk / soul

 Shelby Lynne - Consequences Of The Crown
Americká písničkářka Shelby Lynne se po čtvrt století vrátila do Nashvillu a první deskou, kterou zde natočila, je "Consequences Of The Crown". Ve dvanácti skladbách prozkoumává složitosti lidství, které konfrontuje se svými zážitky se zlomeným srdcem a ztrátou, stejně jako s transformací a růstem, které s obojím přicházejí. Napsala a produkovala je převážně ve čtveřici, jejíž součástí byla Karen Fairchild, Ashley Monroe a Gena Johnson. Stylově míchá poměrně pestrý mix postavený na americaně s příměsí folku, soulu, rhythm and blues a dokonce i střípky hip hopu a alternativy. Lepší obrázek si uděláte prostřednictvím jejího YouTube.


Nero - Into The Unknown
žánr: elektronika

Nero - Into The Unknown
Po téměř devíti letech vydává formace Nero dvé dlouho očekávané třetí studiové album. Na novinku s titulem "Into The Unknown" upozornilo britské elektronické trio několika singly v čele s pilotní ochutnávkou "Truth", kterou uvedlo už v říjnu loňského roku. Jako poslední se do rádií dostal zkraje srpna pátý singl "Solar". Ukázky zmíněných skladeb najdete na YouTube profilu kapely.


V krátkosti

  • Ray LaMontagne - Long Way Home
    Po čtyřech letech se na scénu vrací americký písničkář z New Hampshire a svůj styl na pomezí folku, rocku, blues, country a soulu rozvíjí tentokrát v devíti písničkách, které mu pomáhal produkovat Seth Kauffman z Floating Action. (YouTube)

  • Nikka Costa - Dirty Disco
    Kdo má rád funk, určitě si nenechá ujít nové album matadorky tohoto žánru, která svého času spolupracovala také s Princem. Pro své příznivce má nachystáno deset písniček, v jejichž produkci zůstává věrná svému dlouholetému spolupracovníkovi Justinu Stanleymu. (YouTube)

  • Blind Pilot - In The Shadow Of The Holy Mountain
    Po dlouhých osmi letech se konečně s novým materiálem hlásí americká indiefolková formace z Oregonu, která tak navazuje na albovou trojku "And Then Like Lions". Jedenáct písní navíc produkoval člen Muzz a Bonny Light Horseman Josh Kauffman. (YouTube)

  • NoCap - Before I Disappear Again
    Pakliže nebudeme počítat jeden mixtape, navazuje americký rapper z Alabamy na svůj debut druhým albem, pro nějž nastřádal hned třiadvacet tracků. Malou skupinku hostů tvoří D'Yani, French Montana, Quavo, Rylo Rodriguez, Sleepy Hallow a SoFaygo. (YouTube)

  • Lauren Daigle - Sessions
    Jedna z největších hvězd současné křesťanské hudby nahrála živé akustické verze svých písniček z posledních alb. K nim navíc přihodila i vlastní verzi známé klasiky "You Are So Beautiful". (YouTube)

  • Matty - Pops
    Za jménem Matty se ve skutečnosti skrývá zakládající člen a klávesista jazzového uskupení Badbadnotgood Matty Tavares, který spolupracoval i s interprety jako Kendrick Lamar, Ghostface Killah, Tyler The Creator nebo Kali Uchis. Novinka je jeho vlastním sólovým debutem. (YouTube)

  • Ben Sollee - Long Haul
    Americký folkový cellista, který bývá jistě ne neprávem srovnávaný s Paulem Simonem, pro svoji novou desku nahrál celkem deset písní. (bandcamp)

  • Bill Charlap Trio - And Then Again
    Slavný americký jazzový klavírista nahrál společně se svým triem, jehož dalšími členy jsou bubeník Kenny Washington a kontrabasista Peter Washington, živé album, kam zařadil osm převážně přejatých skladeb. (YouTube)

  • Charly Bliss - Forever
    Poměrně dlouhých pět let potřebovala na přípravu svého třetího alba americká indiepopová formace z Brooklynu a výsledkem je dvanáct písniček. (YouTube)

  • Maude Latour - Sugar Water
    Svůj debut vydává americká electropopová zpěvačka, která letos předskakovala Fletcher na jejím turné. (YouTube)

  • Pouya - They Could Never Make Me Hate You
    Americký rapper, který se pohybuje na pomezí emo rapu a cloud rapu, přivítal na svém novém albu coby hosta Ricka Rosse. (YouTube)

  • Delicate Steve - Delicate Steve Sings
    Americký kytarista, známý svým jedinečným stylem, překvapuje novým albem. Tentokrát se vydává netradiční cestou a interpretuje oblíbené písně. Jeho charakteristický zvuk, kombinující prvky jazzu, popu a experimentální hudby, dostává v tomto projektu zcela nový rozměr. (YouTube)

  • Robse - Harlekin Und Krieger
    . Debutová nahrávka nové metalové formace z Německa. (YouTube)

  • Yours Truly - Toxic
    Druhá studiová deska australské rockové formace. (YouTube)

  • Horse Jumper Of Love - Disaster Trick
    Bostonští indie rockeři znovu potvrzují svou schopnost vytvořit emotivní a intenzivní nahrávku, která balancuje mezi křehkými melodiemi a hlukovými stěnami. Nové album je jejich pátou řadovkou a představuje další krok v jejich hudebním vývoji, prozkoumávající témata sebedestrukce a zotavení. (YouTube)

  • Palehound - Live At First Congregational Church
    Živá nahrávka zachycena 11. prosince 2021 v First Congregational Church v Los Angeles zdůrazňuje roli skladatele El Kempnera jako vypravěče i jako hudebníka. Obsahuje jak klasické písně, známé z předchozí tvorby, tak i ty, které se později objeví na kolekci "Eye On The Bat". (YouTube)

  • Telenovela - Time Is A Flower
    Australské alt-indie trio, které tvoří zpěvačka Angeline Armstrong, Joshua Moriarty a Edward Quinn, vydává svůj albový debut, jehož tématem jsou květiny a znovuzrození, zároveň touha po něčem, co trvá věčně, na rozdíl od pomíjivosti. (YouTube)

  • Rosie Lowe - Lover, Other
    Anglická písničkářka pohybující se na rozhraní elektronického soulu, r'n'b, alternativy a indietroniky vydává svoji čtvrtou desku s patnáctkou písniček. (bandcamp)

Dále vychází

Akon - Trouble (Deluxe Edition)
Bay Ledges - Rivers
Creed - Human Clay / 25Th Anniversary / Deluxe
Family Dinner - God Looks Out For Fools
Father John Misty - Greatish Hits: I Followed My Dreams And My Dreams Said To Crawl
Hank May - Tails And Trails
Chuck Johnson - Sun Glories
Jae Skeese - Ground Level
Jon Benjamin - Jazz Daredevil The Original Motion Picture Soundtrack Of The (Unproduced) Film…the Jazz Daredevil
K. Yoshimatsu - Fossil Cocoon: The Music Of K. Yoshimatsu
Lesibu Grand - Triggered
Lexxicon - Pink Fraternity
Lindsey Buckingham - 20Th Century Lindsey / Box Set
Meghan Trainor - Timeless (Deluxe)
Ok Cowgirl - Couldn’t Save Us From My Gut
Pom Poko - Champion
Royal Blood - Royal Blood / 10Th Anniversary
Tama Gucci - Notes To Self
The Cle Elum - It’s Ok If It Falls Apart
The Wiggles - Wiggle & Learn
Trench - Between Inverted Worlds
Urban Heat - The Tower
Velocity Girl - Ultracopacetic (Copacetic Remixed And Expanded)
Wishy - Triple Seven

Vychází na vinylu:
Beabadoobee - This Is How Tomorrow Moves
Bill Charlap Trio - And Then Again
Creed - Human Clay / 25Th Anniversary / Deluxe
Dark Tranquillity - Endtime Signals
Delicate Steve - Delicate Steve Sings
Dinosaur Jr. - Farm
Falling In Reverse - Popular Monster
Foster The People - Paradise State Of Mind
Hamish Hawk - A Firmer Hand
Horse Jumper Of Love - Disaster Trick
Chuck Johnson - Sun Glories
Jimmy Buffett - Barometer Soup
Jimmy Buffett - Changes In Altitudes
Jimmy Buffett - Changes In Latitudes
Morgan Wade - Obsessed
Pom Poko - Champion
Post Malone - F-1 Trillion
Robse - Harlekin Und Krieger
Royal Blood - Royal Blood / 10Th Anniversary
Shelby Lynne - Consequences Of The Crown
The Faint - Doom Abuse
The Faint - Fasciinatiion
The Script - Satellites
Wishy - Triple Seven

EP:
Eades - Fight Or Flight
Gel - Persona
Isaia Huron - I’ll Finish The Lyrics Later
Riley Thomas - Bad By Design
Saloon Dion - Where You’Ll Find Me

Reedice:
Stoned Jesus - Seven Thunders Roar
Wolfchant - Pagan Storm

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Klára Vytisková - Naučila jsem se milovat kytary, nápady na písně přicházejí při vaření
Rozhovory: Klára Vytisková - Naučila jsem se milovat kytary, nápady na písně přicházejí při vaření Klára Vytisková se ve své tvorbě odhodlala k zásadní změně. Na třetí sólovce přešla kompletně k češtině. Říká, že to nebyl jednoduchý proces, obklopila se novými lidmi a musela na sobě hodně zapracovat, ale s výsledkem je... čtěte zde
Vydáno: 20.08.2024 08:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Dagny - Elle 8/10
Recenze: Dagny na desce "Elle" rozdává radost Co může popovou část redakce musicserveru potěšit více než nová deska nějaké severské popové zpěvačky? Dagny Norvoll Sandvik nás počátkem léta obdařila svou teprve druhou nahrávkou "Elle", a i když na ní najdete pouze osm... čtěte zde
Vydáno: 19.08.2024 10:00 v sekci Recenze
Sziget - den šestý, Óbudai island, Budapešť, Maďarsko, 12.8.2024
Naživo: V závěru Szigetu se potkávali staří známí. Skrillex si zahrál s Four Tet, ohromující show předvedli Fred Again i Raye zápasící s vosou Závěr Szigetu proběhl v režii hvězd z ankety BBC Sound Of - postupně se na něm vystřídali Fred Again, Skrillex, Raye, Yard Act či Nia Archives. A všichni nadchli. V posledním díle ságy z Maďarska si můžete přečíst také... čtěte zde
Vydáno: 18.08.2024 19:30 v sekci Naživo
Trilogie skupiny Olympic patří i po čtyřech dekádách k pilířům české rockové historie
Zaprášenosti: Trilogie skupiny Olympic patří i po čtyřech dekádách k pilířům české rockové historie Po více než čtyřiceti letech ožívá díky exkluzivnímu vinylovému boxu zásadní trilogie kapely Olympic - "Prázdniny na Zemi", "Ulice" a "Laboratoř". Tato kolekce, doplněná o bonusové CD s raritními a živými nahrávkami, oslavuje... čtěte zde
Vydáno: 18.08.2024 08:30 v sekci Recenze | Zaprášenosti
Highly Suspect - As Above So Below 7/10
Recenze: Highly Suspect konečně přestávají experimentovat. Albem "As Above So Below" se snaží o návrat na rockový vrchol Highly Suspect v čele s Johnnym Stevensem pokračují v pouti za nápravou své reputace. Tu pošramotily nepovedenými výlety mimo rockovou škatulku. Aktuálně přicházejí s dalším, velmi ambiciózním, příspěvkem do své diskografie "As... čtěte zde
Vydáno: 17.08.2024 10:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Falling In Reverse zahrají v listopadu v Praze. Přivezou i Hollywood Undead a Sleep Theory (19.08.2024 11:18)
- Nové desky 32/2024 - od Polo G přes Hammerfall po Chlöe (14.08.2024 19:00)
- Nové desky 31/2024 - od The Smashing Pumpkins přes Khalida po Orvilla Pecka (07.08.2024 13:30)
- Nové desky 30/2024 - od Empire Of The Sun přes Ghost po Powerwolf (31.07.2024 13:00)
- Naživo: Závěr Open'er festivalu měli na starosti Hozier, Skrillex a Charli XCX (25.07.2024 19:00)
- Nové desky 29/2024 - od Deep Purple přes Childish Gambina po Glass Animals (24.07.2024 19:00)
- Nové desky 28/2024 - od OneRepublic přes Arakain po Eminema (17.07.2024 11:05)
- Naživo: Dua Lipa na Open'eru napodruhé poroučela už i počasí. Ve druhém dni zazářila také Tinashe, zklamali Disclosure (15.07.2024 18:00)
- Video: Hamish Hawk mužným videoklipem "Men Like Wire" podtrhuje mužné téma písně (15.07.2024 11:21)
- Nové desky 27/2024 - od Kasabian přes Zacha Bryana po Visions Of Atlantis (10.07.2024 13:00)

ALBUM TÝDNE 34/2024

Dagny
Elle

Co může popovou část redakce musicserveru potěšit více než nová deska nějaké severské popové zpěvačky? Dagny Norvoll Sandvik nás počátkem léta obdařila svou teprve druhou nahrávkou "Elle", a i když na ní najdete pouze osm skladeb, bezpochyby vám do žil vlije optimismus, radost a lásku.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 06.09.
Mehro (US) (Rock Café, Praha)
So 14.09.
The Hu (MON) (SaSaZu, Praha)
St 18.09.
Avi Kaplan (US) (Roxy, Praha)
Pá 20.09.
Elán (SK) (O2 arena, Praha)
So 21.09.
Elán (SK) (O2 arena, Praha)
So 21.09.
Aurora (NOR) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
So 21.09.
Maro (POR) (MeetFactory, Praha)
So 21.09.
Marcus & Martinus (NOR) (Forum Karlín, Praha)
Po 23.09.
Girl In Red (NOR) (Forum Karlín, Praha)
St 25.09.
Cirque De Soleil - Corteo (CAN) (O2 arena, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Vladimír Mišík Justin Bieber Prince The Prodigy Kabát Queen Liam Gallagher Mirai Taylor Swift Adele Ed Sheeran Madonna Kylie Minogue mp3.com Lucie Vondráčková Coldplay Eminem Dua Lipa Viktor Sheen Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2024 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe