Prago Union vydává novou desku. "Zvukoloď" právě vyplouvá

12.08.2024 17:14 - Tisková zpráva | foto: Prago Union

Po nekonečných dvou letech přicházejí legendární Prago Union s novým, v pořadí již devátým studiovým albem. Deska s příznačným názvem "Zvukoloď" má připomenout, že český hip hop stále žije a daří se mu dobře.

Po bokovkách Rigor Mortiz a A)Tým (spolu s Restem) připravil Kato se svojí partou devatenáct nových skladeb s vylepšeným patentovaným Prago zvukem. Album s názvem "Zvukoloď" vznikalo přibližně rok. "Deska nemá vyloženě ucelený koncept. Každopádně se dá říct, že 'Zvukoloď' to celé tak nějak zastřešuje. V podstatě jde o takový náš paralelní vlastní svět, který vznikl jako reakce k tomu skutečnému," popisuje Kato.

Jak vylepšený patentovaný Prago zvuk zní, už daly napovědět první dva singly "Cílová Skupina" a "1/4 Na Prd II". Kapela momentálně pracuje na klipu ke skladbě "Jen blbni". Velký potenciál se ale skrývá i v mnoha dalších jako "To i tohle", "Tuláci" nebo "Jednotka odporu". Vlastně ve všech devatenácti skladbách, jak říká sám frontman.

Na vlastní uši se o tom můžete od 9. srpna přesvědčit na všech streamovacích platformách nebo na www.pragounionshop.cz, kde jsou spuštěné předobjednávky CD. Vinyl bude následovat společně i s release party. Křest proběhne v listopadu v Lucerna Music Baru. K poslechu deska je samozřejmě i na streamovacích platformách.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY